Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se bude řešit udavačství v EET?

Podnikas? Vies ako funguje male podvody?
Prva moznost je zobrat prachy a nevystavit na to doklad. Druha moznost su prijmove doklady, ktore vsak nemusis zahrnut do uctovnictva a prijem tak nezdanis. Toto sa da zistit len pri krizovej kontrole, cize sanca na odhalenie je minimalna.
Prave na toto boli nasadene registracky. Registracka je PC, ale stale je to offline PC. S registrackou sa uz neda manipulovat, akonahle nieco vytlacis uz je to vonku a stornovat to len tak lahko nejde. Navyse je tu blockova loteria, takze riskujes, ze sa pri nej zisti, ze blocek si neskor stornoval. Kedze pokladnice su offline je tu este moznost sw manipulacie s nimi, ale to uz je highend a na to treba naozaj profika. AJ preto Babis zasiel este dalej a chce online system, kde sa absolutne vyluci akakolvek moznost manipulacie, pretoze okrem haknutia pokladnice by si musel haknut aj ministerstvo a danovakov online, co je uz scifi.
Ano je tu urcita moznost zneuzitia ako radi prezentuju odporci, ale zneuzit sa da skoro vsetko, spomeniem dynamit, ci atomovu energiu, alebo akykolvek zakon, kde sikovny pravnik najde klucku, ktora sa obrati proti tomu, co zakon prezentuje.
Na rozdiel od odporcov si myslim, ze zneuzitiu sa da velmi lahko predist, system kontroly tam urcite bude, k datam bude mat pristup urcity okruh ludia a zneuzitelnost bude minimalna.
A sorry, ze som rovnako lenivy ako ty a nechce sa mi hladat konkretne cisla o zlepseni vyberu dani na SK. Mozno, ked sa viac nastvem tak zabijem nad tym nejaku hodinku a k tym cislam sa dopatram.
Na rozdiel od Dale je aspon diskusia s tebou vecna a nevnasaju sa tam zbytocne emocie;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny