Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se bude řešit udavačství v EET?

Jako promiň, Dale sice zobecňuje, ale ty děláš v bleděmodrém to samé. Se stejnou logikou bych mohl třeba říkat, kdo jsou ti vrazi a násilníci ve vězení ? Jsou to lidé, tedy my všichni.
Nikdo není my všichni. Vždy se jedná o konkrétní lidi, potažmo konkrétní skupinu lidí. Je sadistický vrah marťan ? Ne. Je to někdo, kdo by měl viset a kdo nemá s normálními lidmi nic společného ? Ano.
Co se týče "vysokých státních úředníků" aneb "státu" tak je to něco obdobného. Jestliže je nadevší pochybnost prokázáno, že někdo ukradl státní majetek, tak byměl jít sedět do té doby, dokud tu krádež nesplatí i s úroky do poslední koruny.
http://www.novinky.cz/domaci/257384-za-ozvuceni-je dnani-eu-daji-danove-devetkrat-mene-nez-vondruv-ty m.html

Ne tak v ČR. Tedy byť se snažíš argumentovat rozumně, nesouhlasím v žádném případě s tvojí tezí: Za to, kdo tu vládne, si může každý z nás sám a neměl by se proto snažit stát nijak ochcávat. To je prostě omyl. Už z principu (vyššího mravního) se odmítám podřídit vládě, kterou zvolili idioti (kterých je bohužel v ČR většina) a jakkoli podporovat (byť částkou nepatrnou) tuto verbež.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny