Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmena vyplatniho terminu

Telefonní číslo dávat samozřejmě nemusíš, stejně tak nemusíš zvedat hovory z práce, ani ti nemůžou v pátek zavolat, abys přišel druhej den na přesčas. To ti měli říct ještě v práci a hlavně, pokud ti volají domů a chcou po tobě přesčas, na to je jednoduchá odpověď - sorry, já sedím v hospodě a su totálně na sračky, do rána nevystřízlivím.
Nepřijít do práce kvůli chybějícím penězům na autobus - to je tvůj problém, zaměstnavatele nemusí zajímat, jak se dopravíš do práce. Někdo chodí pěšky, někdo busem. To je tvůj problém, že sis našel práci daleko od domu. Tohle bys neuhrál.
Avšak pokud ti výplata nepřijde na účet v dohodnutým termínu, lze to brát jako porušení smlouvy a použít to k okamžitýmu zrušení pracovního poměru ze strany zaměstnance. Je tu však otázka, do jakýho termínu jste si dohodli výplatu. Ta změna výplatního termínu je formou dodatku, ovšem jaký máš možnosti, to přesně nevím, jestli podepsat, nebo nepodepsat a odejít?! Na to se zeptej zaměstnavatele, co to obnáší, když nepodepíšeš.
Každopádně inkaso a další platby v bance jsou opět tvůj problém.

K maďarům - pokud maďaři neumí česky, měl by zaměstnavatel zajistit překladatelský služby. Komunikaci v maďarštině v popisu práce určitě nemáš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny