Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmena vyplatniho terminu

Zdravim, mam takove dotazy ohledne zamestnavatele...Jiz jsem sem psal drive, ze vlastne nas prebrala nova firma, ktera se zavazala dodrzet veskere podminky minule firmy. V patek prisel za mnou mistr a dal mi podepsat dodatek ke smlouve, kde bylo napsane, ze se meni vyplatni termin z 10. na 15. a dalsi vec, ze budeme mit mensi stravenky - minuly zamestnavatel nam daval 75, nynejsi chce davat 50... Samozrejme, ze jsem to nepodepsal. Muze mi naridit podepsani, kdyz s tim nesouhlasim? Jde mi o to, ze sem mel vzdycky vyplatu do 10, takze mam na ucte nastvene veskere platby k 10. dni v mesici. Neminim chodit do banky a cele to predelavat.

a jeste jeden dotaz. Co se stane, kdyz si bude posilat vyplatu jak bude chtit? to znamena kdyz mi neprijde do 10.? V pondeli mam nocni smenu, jestli mi neprijde vyplata, coz by mela, muzu zavolat sefovi, ze se nemam jak dostat do prace kdyz mi neposlal vyplatu?

Zacina se mi to tam nelibil, poslal tam na posilu 40 madaru, ja se s nema nedomluvim a sef jen chodi a kritizuje me jako vedouciho smeny, ze si neumim pohlidat smenu. Ale copak je to mozne se domluvit s madarem? Nejradeji bych dal vypoved a zadal odstupne zpetne, ale zatim asi nic neporusil.

a posledni dotaz. Zmenil jsem si telefonni cislo, v praci ho nechci hlasit - volaji mi v patek v 17:00 at prijdu v sobotu v 6:00 do prace na ranni smenu na prescas. Jsou nejake zakony, ze zamestnavatel MUSI nechat na sebe telefonni kontakt? Predem upresnuji, ze neberu zadny priplatek za pohotovost na telefonu. Diky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny