Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rekonstrukce tr. činu

Zdravím,
položím spíš pár otázek k přemýšlení:

-Situace se měla tak že jsem se stal něčeho obětí - na udání onoho agresora, mě policie zabavila řidičské oprávnění na základě jeho svědectví, protože on vypověděl že když jsem před ním ujížděl byl jsem pod vlivem alkoholu.

Následné testy to prokázaly, vyšetřením jsem nebránil, hodnoty nebyl moc pěkné a místo toho aby se zabývali napadením ze strany agresora mě v šoku a nepříčetnosti vyslýchali ohledně spáchání trestného činu jízdy pod vlivem návykové látky.

Je tohle správný postup ze strany policie? Není tam někde nějaký "paragraf na kolečkách"? Dodnes chodím po doktorech, na svoje náklady podstupuju vyšetření, jsem v DPN, oni mi zařídili jen vyšetření ve špitálu.

Nyní ze strany až po měsíci se ozvali s kriminálky a žádají po mě rekonstrukci, ohledně napadení a i té jízdy pod vlivem, chci se zeptat na předpoklad zda mohou operovat vážně s tím co jsem podepsal tenkrát v tom deliriu(nebo jak to nazvat)?Navíc vím že už to psychicky moc nedávám a spousty věcí si z toho dne už nepamatuju ani teď.je lepší to svěřit advokátovi nebo počkat jak dopadne rekonstrukce?

dík za odezvu nebo názor.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny