Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nabídka palné zbraně

Předpokládám, že máš na mysli tento inzerát a že se jedná o stejného člověka. Na Hunting-shopu je o něm i debata, je to zmetek a zbraň by správě měla být na ZP, jedná se o předělávku, nebo jakýsi "update" zbraně na poplašňáky, která je skutečně dostupná bez ZP od 18ti let. Nicméně po této předělávce, při úsťové rychlosti a energii projektilu, je už potřeba ZP bez debaty.

Navíc zvaž důkladně jeden aspekt, který je stejný jak u těchto flusátek na gumáky, tak i u plynovek. Pokud narazíš na někoho, kdo má opravdového kvéra a může dojít ke špatnému vyhodnocení situace, není naprosto poznat co máš v ruce a můžeš skončit s pár gramy olova v palici.
Na obranu na blízko doporučuju paralyzer, nebo pro lidi, co s tím trochu umí teleskop. Toto jsou asi nejúčinější možnosti obrany s minimem rizik. Na "dálku" pak taser, i kvalitní se dá sehnat za relativně slušný peníz.

Být tebou, udělám si ZP, není to nic extra náročného a pokud můžu já osobně predikovat, tak s tím, jak je v ČR nastavena společnost, to bude čím dál jen obtížnější a máš pokoj...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny