Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zásah exekutora při splácení dluhů

HPP je výhoda v tom že pokud je to na dobu neurčitou exekutor půjde po té "stálé" výplatě a pokud není hajzl a spočítá si to ostatní majetek nechá být, takhle vás bude mít v moci dokud mu to nesplatíte a nebude mít náklady nebo ztrácet čas s hledáním realitky,dnes je to naopak, nemůže vám prodat něco za milion kvůli 400000,- aniž by nemohl brát jinde...

je to pro něj lukrativnější než DPP, nebo spolupráce s kdejakou další firmou-je to samozřejmě kus od kusu ale většina soudních exekutorů jsou "lidi" soukromý sektor je v tomhle horší, vyjímky se najdou..>jak jsem psal to se dá obejít tím že si necháte peníze zasílat na účet známého, počítat ale s tím že místo třeba ročního trápení těch roků bude 5.

Soupis majetku nemusí být hotový, možná ani nebude pokud bude exekutorovi stačit to co vám veme z výdělků, do nemovitostí a totální devastace všeho majetku chodí pokud ví že to jinak nejde, proto jak jsem psal základ je stabilní práce se "slušným výdělkem".

čestné prohlášení vám v tomhle bude k ničemu, pokud ví že tam žijete, předpokládá že tam máte i svůj majetek,kolikrát jsou tak drzí že obejdou sousedy a vaše známé a zeptají se na "vše cenné" myslím že to paragraf 66 Ex. řádu, který mu dává právo zabavit věškeré postižitelné věci ve vaší domácnosti, leda by jste podali vylučovací žalobu na konkrétní věci ale bez dokladů o koupi na jméno je zabaví stejně.

Odpor když podá věc se pozastaví nebo zruší, buď bude výkonem rozhodnutí pověřený jiný exekutor a vše pojede po čase od znova nebo bude soud kde budete muset dokazovat o tom co jsem psal výše, v tomhle se nedá říct že by ho měl "vyhrát" to je blbý slovo, jen se třeba domůže zachránění nějakých movitých nemovitých věcí, které soud vyřadí ze soupisu společného majetku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny