Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace mob. telefonu

Dobrý den,
mám problém s reklamací. 17.4.2012 jsem si zakoupil mobilní telefon na něm jsem měl klasickou 24 měsíční záruku. 28.11.2013 jsem mobil podal k reklamaci a ta byla kladně posouzena a vyřízena. 12.9.2015 jsem podal mobil znovu k reklamaci protože díly vyměněné v první reklamaci se znovu pokazili. Reklamaci vzali ale jejich servis oznámil že nejde o záruční opravu. Na internetu jsem našel že na náhradní díly mám znovu 24 měsíční záruku. Mohl by jste mi poradit zda mám právo se proti rozhodnutí servisu bránit nebo zda nemám nárok a podle jakého paragrafu ?
předem děkuji
Jiří Novotný

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To platí pouze v případě, že byla na ten vyměněný díl poskytnuta záruka. Pokud nebyla, tak se záruka…
Wikan 23.09.2015 21:03
Wikan
Tomu bych rozuměl ale v tom případě by mi nevzali tu druhou reklamaci.
Jiří Novotný 23.09.2015 22:38
Jiří Novotný
odborný/zmluvný servis predajcu nemá dôvod neprijať výrobok do opravy,servis môže vyhodnotiť závadu…
audax 26.09.2015 00:48
audax
Jednalo se o baterii která však z telefonu nejde vyjmout bez rozdělaní celého telefonu. V protokolu… poslední
Jiří Novotný 27.09.2015 00:10
Jiří Novotný

odborný/zmluvný servis predajcu nemá dôvod neprijať výrobok do opravy,servis môže vyhodnotiť závadu ako závadu,na ktorú sa nevzťahuje záruka a v prípdne rozhodnúť,že sa už jedná o pozáručnú opravu,pokial na výrobku už záruka na výrobku uplynula...kompletná nová záručná doba sa poskytuje znovu obvykle pokial došlo v reklamačnom konaní počas záruky k výmene vadného výrobku za nový,alebo pokial došlo k výmene jedného z komponentov,ktoré sami o sebe tvoria samostatný produkt,ktorý po zostavení s inými komponentami tvoria funkčný celok ako je napr. počítačová zostava....pokial sa reklamácia vyrieši opravou pôvodného výrobku,nie jeho výmenou za nový,tam sa obvykle len predlžuje bežiaca záruka o dobu,ktorú strávil výrobok v servise........

Jednalo se o baterii která však z telefonu nejde vyjmout bez rozdělaní celého telefonu. V protokolu ze servisu uznávají že baterie je vadná. Pokud víte o nějakém paragrafu nebo kde to je napsané prosím o zaslání čísla příslušného paragrafu.
předem děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru