Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uzavření smlouvy po telefonu

Tak dobrý tip pro českou poštu, jak si zvednout obrat. Stačí lidem jako je pedroso odesílat dopisy, že údajně něco dluží nebo si něco objednali a pitomci budou následně rozesílat doporučené dopisy na všechny strany, že ty neexistující smlouvy ruší....
Tak jsem se po ránu hezky pobavil.
Jinak platební rozkaz vydává soud, který nejprve musí vyhodnotit relevanci pohledávky. Fakt to nefunguje tak, že každému, kdo se dostane k vašemu jménu, rodnému číslu a adrese a na tu pak pošle balík, který si nikdo nevyzvedne, vydá platební rozkaz (na jakou částku a podle čeho vyčíslenou ?) Při nařízeném soudním jednání (ke kterému ovšem reálně NIKDY nedojde) musí strana, která prohraje, uhradit náklady na zastoupení protistraně. Tedy kdyby to tyto společnosti hnaly k soudu, budou velmi rychle v mínusu. Jim stačí, když z těch všech "příjemců" jejich zásilek identifikují duševně slabší lidi/ pitomce (to jsou ti, kteří se s nimi začnou bavit namísto aby je poslali do p*dele/ignorovali je) a na ty pak zatlačí, protože z nich něco kápne.
Zavolala by mi jednou nějaká "finanční agentura" kvůli údajnému dluhu u neexistující smlouvy a pošlu ji do p*dele. Zavolala by mi podruhé a oznámil bych ji, že jestli to zkusí ještě jednou půjdu na policii ohlásit ji kvůli obtěžování, nebezpečnému vyhrožování, vydírání a podezření z pokusu o podvod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny