Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anonymní přiznávací stránky

Dobrý den,

chodím na střední školu a vedu stránu "Přiznání...", určitě to znáte. Jde mi o to, že mi nedávno někdo zaslal přes anonymní formulář tato dvě přiznání:

1) Nemám zrovna v lásce jednu nejmenovanou blonďatou učitelku češtiny, která se na jednu stranu snaží chovat jako namyšlená královna roztleskávaček a na druhou stranu se snaží být kamarádská a správná až se mi z toho dělá špatně. Pokud to samozřejmě čte, tak jí uctivě zdravím.

2) Nejmenovaná učitelka na češtinu si evidentně připadá velice inteligentně, když si vybírá žáky, které považuje za oblíbené a nabízí jim, že je někam sveze, aby z nich nenápadně vymámila informace o tom, co je nového na škole a měla tak o všem přehled. Opravdu tleskám.

Jde o to, že se ona "nejmenovaná učitelka" dostala k těmto přiznáním a označila je za kyberšikanu a údajně podala trestní oznámení. Na druhou stranu, v historii mé stránky již bylo několik obdobných příspěvků, které byly útočné i na někoho jiného. Příspěvky mohu sice odstranit, ale sám sdílím stejný názor a mrzelo by mě to.

Myslíte, že je dotyčná v právu? Nemá autor to právo na vyjádření tohoto názoru? Co byste mi poradili jako další krok?

Předem děkuji za reakce.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dalsi krok mas na mysli co? Ty nebudes robit nic, teraz je na tahu PCR, ktora sa tejto blbosti bude… poslední
fleg 30.11.2015 08:37
fleg

Dalsi krok mas na mysli co?
Ty nebudes robit nic, teraz je na tahu PCR, ktora sa tejto blbosti bude musiet venovat. Pravdepodobne ta ako spravcu stranky oslovia a budu chciet nejake blizsie udaje.
Je mozne, ze to odlozia s tym, ze skutok sa nestal este skor, pretoze pokial ucitelka cestiny nebola menovana tak asi tazko moze ist o kybersikanu. Navyse ak si kopiroval text priamo z tych "priznani" tak aj tam ziadnu sikanu nevidim.
Osobne anonymitu tiez moc nemusim, ked uz mam na nieco nazor nebojim sa pod neho podpisat, ale to nemeni nic na veci, ze ucitelka zareagovala kusok hystericky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru