Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupe auta - reklamace skrytych vad

Koupě auta v takové cenové hladině je risk. Poučení pro příště, chce to vzít si někoho, kdo autům opravdu rozumí a nenechat se do ničeho tlačit. Sám jsem zatím auto od cizího nekupoval, ale občas s někým jedu a vždycky jim celou cestu opakuju, ať zkoušejí naprosto všechno, ptají se na každou blbost a ať se nenechají ukacat, že je auto v pohodě, oni kupují, tak ať si ho obchází třeba tři hodiny. Hlavně nesmí podlehnout šílenství, že když už jeli pro auto tolik kilometrů, tak ho musí koupit, případně někdo neumí říct ne a nechá se ukecat ke koupi. Jak se mi něco málo nezdá, couvám z koupě a nazdar. Ptám se na důvod prodeje, protože naprostá většina starších aut je na prodej kvůli vysokým investicím.
Docela mě překvapuje přeškrtaný bod smlouvy o skrytých vadách, v podstatě z toho vyplývá, že původní majitel ví moc dobře, co prodává a už s tím nechce mít nic společného.

Jinak nevěř na zázraky, auto za 85 000 bude top malý hatchback velikosti Fabie s nic moc výbavou, s narůstající velikostí nebo výbavou se prudce zhoršuje stav.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny