Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nechce zrusit kupni smlouvu

Dobry den. Dne 8.2 jsem koupil vuz, ktery mel mit urcite veci uplne nove. ( Brzdy komplet, vsechny naplne vymeneny a top stav ) jak se ale ukazalo, naplne meneny nebyly a jelikoz brzdy take ne, zacali me prvni investice... Vyjel jsem a asi po 20 km se mi zacalo zahrivat kolo ( spatne lozisko ) ktere jsem na vlastni naklady nechal opravit a samozrejme popisovane brzdy tez nebyly delane, tez jsem musel investovat. Celkem tedy 5000 kc no a jedeme dal, olej tez nebyl delany, takze minimalne 1000 kc + ten prevodovy a jelikoz zacala kopat prevodovka, musi se komplene zbytek vylejt a dolejt 15 litru noveho, kde cena jen oleje je 5700 ( musi byt original, je to narocne na kvalitni olej ) + 1500 filtr + vymena jsme na skoro 13 000 kc plus zacala prosakovat vana oleje motoru. TAKZE DALSI INVESTICE.... S prodejcem jsem se nedohodl,aby ostranil tyto vady a nechce slyset o zruseni kupni smlouvy. Jak mohu postupovat? Dnes je to 14 dni. Rad bych kupni smlouvu zrusil.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli jsi to kupoval u áček nebo jinde u podobných prodejních šíbrech, lze předpokládat, že bez med…
TNT 19.02.2016 16:48
TNT
Co chceš řešit ? Samozřejmě že v ojetinách vždy reklamace budou. To není Porsche salón. V bazaru mus… poslední
pedrosso 19.02.2016 18:17
pedrosso

Jestli jsi to kupoval u áček nebo jinde u podobných prodejních šíbrech, lze předpokládat, že bez mediální podpory to vyeskalovat k nebesům v některých televizí, je reklamace nebo zpětný odkup 100% dopředu vyloučen.

zde je dobrý zdroj stížností, člověk si udělá rychle obrázek jak ten byznys prodeje aut z druhé ruky funguje, přihrává jen vlastníkům firem http://www.vasestiznosti.cz/spolecnost-349/aaa-aut o-a-s

Co chceš řešit ? Samozřejmě že v ojetinách vždy reklamace budou. To není Porsche salón. V bazaru musíš mít sebou lidi hned při koupi kteří ti poradí,co si představuješ,že ti 20ti letý tereňák klekne,to chceš vysoudit nový ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru