Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hudba v kamenném obchodě

Zdravím, trochu pátrám po internetu a čím víc pátrám tím méně vím.
Jak je to s legálností veřejné reprodukce hudby? Pochopil jsem že OSA a integram zastupují autory hudby a textů a chtějí zaplatit za reprodukci jejich hudby.

Tak jsem hledal hudbu od autorů které osa ani integram nezastupuje a narazil jsem na další problém - neplatí se za reprodukci chráněné hudby ale za zařízení které je schopné tu hudbu přehřát(TV, PC atd...) a že se s vámi OSA vůbec nebaví ani když vám televize visí jen vypnutá v krámě - stejně chce zaplatit.

Přijde mi to naprosto absurdní ale budiž, a moje otázka zní jakým stoprocentním způsobem lze v kamenném obchodě pouštět hudbu aniž by dělala problémy OSA.
Pomůže mi nějak čestné prohlášení že pouštím hudbu pouze od autorů které OSA nezastupuje nebo pouštět hudbu z youtube popř. óčko - tyto televize sami pokud vím platí autorům takže snad by OSA po mě nechtěla platit znovu nebo se mýlím?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
start nový
mj 10.03.2016 15:20
mj
Řekl bych,že tazatel má na mysli rozhlasové a televizní stanice šířené terestricky,nebo satelitem. nový
pedrosso 10.03.2016 15:38
pedrosso
Mám v obchodě televizi která ale není připojená na televizní příjimač ale mám kní připojený andoid s… poslední
FrenkeeS 10.03.2016 16:03
FrenkeeS

Mám v obchodě televizi která ale není připojená na televizní příjimač ale mám kní připojený andoid systém - v podstatě je to takovej velkej mobil připojený přes wifi - a přes tuhle televizi bych nejraději pouštěl hudební klipy z youtube nebo óčko popř nějakou hudbu z online rádií - pokud se vyhnu placení OSA tak nevadí sáhnout po free rádiu. Teoreticky jsem ochotný platit i měsíční paušál za nějakou licenci pokud to nebudou tisíce, dejme tomu kolem 300 Kč měsíčně jsem ochotný obětovat

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru