Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jízda autem s pár hodin propadlou technickou na STK - velký problém?

Zdravím,
v neděli mi končí STK na autě, nechal jsem to bohužel úplně na poslední chvíli. Teď do konce týdne absolutně nemám šanci dostat se, o víkendu mají všude v širokém okolí zavřeno.
Nejbližší možnost je tedy v pondělí, hned v 7 ráno, na začátek otevírací doby STK, odvézt auto přes periferii Prahy (cca 6 kilometrů). Byl by z toho velký problém? Jel bych mimo hlavní tahy, mimo kamery, jde mi o to, jak by se tvářila hlídka, kdyby mě případně zastavili - když pojedou náhodou za mnou, kamera jim hned zahlásí, že technickou nemám. Bylo by to 7 hodin po konci platnosti, jel bych přímou cestou domov - STK a jelikož byl víkend, jedu v nejbližší možný den.

Díky za názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měl jsem kdysi podobný problém, ptal jsem se, snad v STK. Tam mi řekli, pokud by mne cajti stavěli,… poslední
Yarda 13.05.2016 08:39
Yarda

Měl jsem kdysi podobný problém, ptal jsem se, snad v STK. Tam mi řekli, pokud by mne cajti stavěli, mám jim ukázat velký techničák, že na technickou kontrolu jedu. Naštěstí mne tehdy nikdo nestavěl tak nevím, zda by to takhle fungovalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru