Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vniknutí na pozemek

Dobrý den, rád bych věděl, jaký mi hrozí postih, když jsem přelezl plot u pozemku vlastněného firmou, vylezl na jeřáb a stejnou cestou odešel. Nic jsem nezničil. Bohužel mě zachytil kamerový systém, ze kterého ale není jasné, jestli jsem to opravdu já. Majitel firmy mi teď vyhrožuje, že to předá policii i s mými údaji.

Děkuji.

Předmět Autor Datum
to vieš určite,že zo záznamu kamerového sytému nebude možná jednoznačná identifikácia ,alebo si to l…
audax 29.05.2016 08:06
audax
Měl jsem zakrytý obličej šátkem, určitě nejde podle toho poznat, že jsem to byl já. Byla to v tu noc…
sirius42 29.05.2016 22:17
sirius42
Nerozumím. 10ti leté děti ?
pedrosso 30.05.2016 07:27
pedrosso
Si protiřečíš,píšeš,že nelze určit ze záznamu kdo to je,tak jak majitel firmy ví,že jsi to ty ? ::).…
pedrosso 29.05.2016 08:29
pedrosso
Nejpíš jen pokuta... Že Vás nikdo nepozná si myslíte jen vy.
milan.cukrar 30.05.2016 13:41
milan.cukrar
Pohroz majiteľovi v obrátenom garde, že podáš na neho podnet za Krivé obvinenie a Ohováranie, ak ťa… poslední
Nuda 31.05.2016 05:09
Nuda

to vieš určite,že zo záznamu kamerového sytému nebude možná jednoznačná identifikácia ,alebo si to len myslíš ? postih hrozí adekvátny tomu,čo si vyviedol a adekvátny tomu,čo sa podarí preukázať,pokial naozaj k nejakému predaniu veci polícii dôjde.....keď medzitým alebo súčasne s Tvojim divadielkom došlo k odcudzeniu a poškodeniu nejakých vecí na inom mieste objektu,môže to byť za určitých okolností brané ako spolupáchatelstvo pri krádeži-odlákaval si napr. pozornosť od zbytku partie etc...záleží od konkrétnych okolností,nedá sa to nejak jednoznačne povedať....

Měl jsem zakrytý obličej šátkem, určitě nejde podle toho poznat, že jsem to byl já. Byla to v tu noc čistě moje akce. Hecování s kamarádem, kdo vyleze na lepší místo.

Odpověď na komentář níže. Je to rodinný známý, se kterým nejsou moc dobré vztahy. Prý mě prostě poznal. Nevím jak nebo jestli tipuje a náhodou mu to vyšlo.

Pohroz majiteľovi v obrátenom garde, že podáš na neho podnet za Krivé obvinenie a Ohováranie, ak ťa označí na polícii za konkrétneho páchateľa s uvedením tvojich nacionálií. Podnet sa podáva neurčito, lebo je na orgáne, aby vec skutočného zlosyna odhalila.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru