Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem exekuce - vydražil jsem nemovitost, ale ne vybavení

Tak nějaké nové info abych Vám podal. Do bytu jsem vstoupil, vše natočil (dvě kamery), měl dva svědky, vyměnil zámky. Uvnitř jsem našel samozřejmě velký nepořádek, ale třeba 2 lednice, mikrovlnku, pračku, obyváková a ložní stěna a asi nejcenější věc zachovalé letiště. Ve sklepě dále tahací harmoniku a 4ks letní pneu, zřejmě na dodávku. Od včera se snažím dovolat exekutorovi, ale snad se zadaří dnes. Pokud o tyto věci neprojeví exekutor zájem, tak se mi kamarád snaží zjistit informace ještě na exekutorské komoře. Taky jsem bývalého majitele našel na facebooku, kde se zdá být aktivní, kde jsem mu napsal, jestli nejeví o věci zájem, že by si je mohl odvést (pokud o ně neprojeví zájem exekutor).
Dále jsem navštívil právníka, ale spíše je to známý, sice JUDr. ale nedělá nemovité právo a nic moc mi neporadil, spíše jen pokrčil rameny a odkázal se na exekutora, když řekl rok schovat, tak rok uschovat.
Veškeré papíry od exekutora jsem přečetl asi 20x a nic se tam o movitých věcech nepíše, přikládám jen jednu stránku, jestli z toho někdo něco vyčte použitelného.

http://www.jpeg.cz/images/2016/07/22/6ZzJk.jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny