Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zákaz vjezdu mimo zásobování

Naše parkoviště je označeno značkou zákazu vjezdu a dodatkovou tabulkou, že se to netýká obyvatel domu č.p 555 (např.).
Tím se vyřešilo, že na to parkoviště můžeme jezdit všichni, co tam bydlíme, protože málokdo má dnes jen jedno auto s jednou RZ na celej život, furt měnit cedule je opruz. Každý parkovací místo je označeno číslem a každý to místo má v katastru svýho majitele.
Navíc proč by nemohl na mým místě stát můj brácha, když přijede na návštěvu. Je to můj flek a nikdo jinej nemá právo nechat odtáhnout jakýkoliv auto z mýho fleku. Je mojí věcí, koho tam nechám parkovat.

Označení místa konkrétní RZ je dobrý tak před fabrikou pro ředitele, nebo pro vozíčkáře, kterej někam pravidelně dojíždí, tedy na veřejných prostranstvích, ale je to blbost dělat na soukromým pozemku, ten je chráněn už značkou zákazu vjezdu s dodatkovou tabulkou na příjezdové cestě, která je přece jasná. Je to soukromý pozemek a jen jeho majitel bude vědět, kdo tam může, či nemůže parkovat. Žádnej náhodnej kolemjdoucí nemůže vědět, zda má majitel parkujícího auta nějakou dohodu s majitelem pozemku. Policajti nemůžou jen tak odtáhnout auto ze soukromýho pozemku bez souhlasu majitele toho pozemku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny