Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neopravená reklamace

V protokolu je, podle vašich slov, napsáno

Špatné síťové připojení a mechanicky poškozená klávesa. (telefon žádné klávesy nemá)
Popis opravy: Obnovení továrního nastavení, protože se závada neprojevila.
Což lze pochopit tak, že zjistili nějakou chybu (třeba uživatelské nastavení) v oblasti síťového připojení a proto udělali hard reset, to není nic proti ničemu a nemusí to být vyloženě "záruční oprava"... Píšete, že jste reklamoval GPS, takže to osobně tipuju, že tam nebylo nastaveno upřesnění polohy pomocí sítě nebo wi-fi, což zlepšuje/zrychluje lokaci polohy, ale to jen hádám.

Samozřejmě že každý telefon má minimálně power button = zapínací klávesa, nebo chcete-li tlačítko. + některé mají tlačítka hlasitosti, fotoaparátu atd., takže předpokládám, že bylo myšleno některé z nich. V poslední větě píší, že se závada neprojevila, takže z toho usuzuji, že se nejednalo o uznanou reklamaci. Jak říkám, pokud s tím nesouhlasíte, je třeba se obrátit jinam (viz odkaz výše), nepřebíráním telefonu si nevynutíte vrácení peněz, nebo výměnu zboží stylem "přijdu 31. den a pokud nebude rozhodnuto dle mých představ, tak nebylo rozhodnuto vůbec". Tak to prostě nefunguje.

Bylo by asi nejlepší sem dát přímo kopii protokolu (zajít si ho tam vyfotit) a začernit údaje, které nechcete aby byly vidět... Někdy stačí vynechání jednoho slova a věta dostane úplně jiný význam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny