Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Majitel bytu chce po 4 měsících z důvodu prodeje ukončit nájemní smlouvu sjednanou na dobu 5 let

Neznám NOZ do podrobnosti,jestli má majitel zákonem posvěcený důvod výpovědi do 3 měsíců z důvodu prodeje nemovitosti. Je tam celá paleta důvodů, které výpověď umožní.
Je třeba se na případ podívat tak, že ti majitel řekl pravdu jak se věci mají a sonduje tvoji reakci. Jestli nebudeš do jednání mezi vámi házet písek, tak se dohodnete, on sepíše výpověď a ty ji akceptuješ. V opačném případě při tvoji obraně dostaneš univerzální výpověď podle NOZ, sepsanou kvalitně jeho advokátem, ty ji pošleš na soud, a soud časem mu vyhoví a ty stejně musíš odejít. Rozdíl mezi smlouvou na neurčito a dobou určitou je ve výpovědi, kdy na neurčito majitel nemusí psát důvody výpovědi, u té druhé musí psát důvody..... pokud chce majitel ukončit smlouvu, tak u té druhé musí počítat v nejhorším se zdržením kvůli soudu. Co máš udělat dál závisí na textu doručené výpovědi, těžko z toho teď dál něco uvozovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny