Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Určení otcovství

Ber to tak, že boľševická lúza si spravila z piči mlyn na kotenie robošov z čoho pre rodivú súdružku dodnes vyplýva, že nie je podstatné ani relevantné kto zasúval medzičasom v manželstve do plodnej kutery, ale podstatné pre spoločnosť je, kto úslužne a poctivo nosí tučné konto, šušne a chechtáky takejto rozhonenej samici do rodinného hniezda sociálnych istôt a popri robeniu peňazí sa venuje 24-hodín denne ako správny otecko kukúčaťu (kukúčaťám).


Pamätám na aféru s dráhovým cyklistom Tkáčom, ktorý zobral na súťaž svoju polovičku na exotickú Kubu. Po sladkých deviatich mesiacoch v očakávaní došiel nažhavený s pugétom nevinných bielych ruží do pôrodnice za milovanou polovičkou a na bielej poduške vedľa jeho rozkošnej samici ležala lesklá, čierna briketa - milované a vytúžené bábätko.

Rozvod našťastie prebehol okamžite, potichu bez určenia otcovstva, vtedy sa ešte DNA nedalo ropitvať ako dnes. Aj preto súd rozhodol, lebo samica nepopierala skutočnosť, akú polmetrovú klobásu(-y) zažila hlboko v delohe zasunuté počas zopár dní na Kube.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny