Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Určení otcovství

Tohle je pěkná teze, ale je tak nějak v rozporu se základním biologickým pudem jakéhokoli živého organismu - rozmnožit se. Na tento úkol je organismus ochoten vynaložit v podstatě veškeré své prostředky nezřídka včetně vlastního života.

To co píšeš ty, je hezká pseudohumanistická teze ovlivněná společenskou poptávkou - je třeba udržet při životě i chudáčka malého tvorečka byť jeho genetická výbava bude stát dost možná za ho*no.

Lidem, kteří jsou něčím podobným zblbnutí to stačí a spokojí se tím že otec=vychovatel. Záhadou mi ale zůstává, proč stejná skupina lidí např. tak brojí proti nevěře, když je to tedy v podstatě jedno. Píchat může každý s kdekým (rozuměj, já osobně proti tomu nic nemám), něco se ti v rodině narodí, neřeš to a prostě to vychovávej (tohoto už ale zastánce nejsem). Od této myšlenky už není daleko k myšlence socialismu - však je to člověk jako ty, tak mu dej něco ze svých peněz, které si vydělal a poděl se s ním ať máte oba stejně.

Nikdo netvrdí, že být biologickým otcem "stačí". Samozřejmě že nestačí, ale je to tak nějak nezbytná podmínka. Stejně jako pro heterosexuálního člověka je sex fajn, ale nutná podmínka pro něj je mít při něm osobu opačného pohlaví. Někteří se spokojí i se stejným pohlavím, vždyť je to vlastně jedno. Sex jako sex, dítě jako dítě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny