Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nájemník porušil vše co mohl, přesto nechce odejít

Zase zle. Je to nevedomosť uplatniť veškeré dostupné právo zo strany prenajímateľa na svoju ochranu.

K nájomnej zmluve na dobu určitú je nutné priložiť separovaný právny úkon, tiež verifikovaný úradnou osobou, ktorým je uzatvorená "Dohoda o skončení nájmu". (Na SR to bol pred novelizáciou O.z. § 710 ods.1 O.z.).


V tejto "Dohode" sa uvedie presne termín, kedy zaniká právo nájomnej zmluvy s odovzdaním kľúčov, priestorov, blabla.... Takáto "Dohoda" tvorí neoddeliteľnú súčasť Nájomnej zmluvy.

"Dohoda", hoci je verifikovaná pred notárom v čase podpisu Nájomnej zmluvy, nadobudne platnosť a účinnosť v čase ukončenia doby nájomnej zmluvy presne ku dňu, hodiny a minúty, čo je dôležité z dôvodu preto, aby obe zúčastnené strany nemali voči sebe žiadne právne nároky a povinnosti len tie, ktoré sú zmluvne podchytené.

Ak je k zmluve priložená "Dohoda", žiadne smrduté, židoboľševiké, eštébákmi nakvasené, talármafiánske rypáky nemajú šancu ani dôvod sa rýpať v nadbytočnom rozhodovaní "ex privata industria" lebo nemá opodstatnenie ani právny význam pokiaľ nevzniklo obvinenie z trestného činu. Súd by po vzhliadnutí Zmluvy a Dohody akúkoľvek civilnú žalobu od stola zamietol.

-----

Na Slovensku po novelizácii O.z., myslím v roku 2010, už takéto šaškovanie (ochrana prenajímateľa) podľa § 710 ods.1) O.z. nie je nutné. Stačí, ak je zmluva o nájme uzatvorená na dobu určitú s právami a povinnosťami. Tým je všetko ošetrené.

Taktiež bývalo komunistickým zvykom po eštébáckom puči z novembra 1989, že ak chudáčik nájomca po dobu jedného mesiaca byt nevypratal, zatajoval sa, nepreberal poštu, predĺžila sa mu podľa zločineckého zákona nájomná doba automaticky v trvaní pôvodnej zmluvy, max. však na dobu jedného roka.

Smradi boľševickí, táto zločinecká mafia namala ešte po roku 1993 fest nakradnuté na svoje byty a tak poslanci účelovo chránili čvargu nájomníkov podľa komunistického zákona velice dlho. Dnes sa situácia zmenila, lúza komunistov kradne od Dr.Doktora-vraha Mečiara, ozn. pod č.31048 ŠtB Zv. ZK po Hranola, stávajú sa majiteľmi nehnuteľností a teda spravia aj zákony v NR SR, hlavne na ich ochranu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny