Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Získání souhlasu s opravami domu

Jedine nutné opravy vykonať sám na vlastné náklady renomovanou spoločnosťou od fachu ošetrené listinným dokladmi o nutnej oprave strechy z dôvodu havarijného stavu. Potom vymáhať 50% riadne zdokladovanej sumy po podielovom spoluvlastníkovi cestou súdnej žaloby. Je to najrýchlejšie a pre súdy akceptovateľné riešenie v tvoj prospech.

(Lúza eštébákmi prešpikovaných talármafiánov, boľševikmi naštepených, lenivých parazitov spoločnosti, by mala v priebehu troch rokov rozhodnúť. Nie sú síce viazaní lehotami, ako a kedy protekčný zmrd nacpatý v taláre rozhodne, tak rozhodne pritom za jeho ľudovodemokratické rozhodnutie nenesie zodpovednosť ani ho nie je možné za jeho akékoľvek bezbrehé rozhodnutie nijako potrestať).

Ak by nehnuteľnosť ohrozovala verejný záujem, šindle, rampouchy /ciagľe, cencúle/, fasáda, okapy by padali na verejnú komunikáciu, potom stačí rozhodnutie obce doložiť na súd, ktorý rozhodne o nutnej oprave pritom súd nariadi vykonať znalecký posudok v súkromnom vlastníctve. Náklady na súd a znalca by ste platili pomerne obaja spoluvlastníci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny