Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odtah automobilu z parkoviska

Nemaj obavy z aktivít magorov, nič ti nehrozí pokiaľ neblokuješ dopravu, chodník, alebo účastníkov cestnej premávky.

Máš platné doklady, STK, pridelené EČ (ŠPZ), potom spi spokojne. Nejedná sa o opustenie hnuteľnej veci podľa platného zákona, aby mohol štátny orgán či zasahovať na popud nejakých pakov z paneláku.

Lúza nech sa stará o zlodejov a mafiánov s Bugatti Veyron či MB AMG-čka V8 bitturbo apod. vozítka nad sumu €150-tis., súkromné lietadlá, jachty, tu treba podpaľovať a ničiť, nie robiť zle napríklad chudákom invalidom s preukazmi ŤZP. Už som videl aj ukradnuté vozidlá invalidom, prípadne podpálené vozy tým, ktorým štát vyčlenil smiešnu sumu na nákup takéhoto vozidla.

Je zaujímavé, že ak boľševická mafia grázlov a megazlodejov z eštébáckych klanov môže drzo po r.1989 kradnúť beztrestne, tak sa súčasná robotnícka pakáž vypatlancov nejako neangažuje ako to bolo po roku 1948 vyhrážkami o znárodnení, sudcami z ľudu, basami v III. NVS, ničení majetku buržoázie, "odporných" vykorisťovateľských kapitalistov, továrnikov, skromných živnostníkov makajúcich 24-hodín denne, teda tých slušných a statočných pracantov, ktorí si prirodzeným vývojom pred rokom 1948 svoje majetky zaslúžili a legálne vlastným umom získali úplne sami, prípadne majetky získali ich pracovití a inteligentní predkovia, ktorí ich zveľaďovali nielen pre seba, ale pre národ a prosperitu krajiny či štátu.

Darmo, lúza kvasená na VUML či mafiáni eštébáci, zmrdi boľševici sú ich krv, kradnú s požehnaním talármafie pričom spodina ich s otvorenou papuľou velebí so slovami; "To vieš, ak je niekto šikovný.....".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny