Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zneuziti me platebni karty

Dobry den,

resim problem se zneuzitim me platebni karty, kdy mi z uctu odchazely transakce, ktere jsem neprovadela. Cela zalezitost byla predana bance a nasledne Policii CR, kde vsichni tvrdili, ze to musi byt nekdo z meho okoli. Nakonec se mi nyni priznal muj pritel, ktery vsak byl podat hned zpocatku vypoved na Policii CR a vse poprel. Cela situace je nyni stale v setreni a ja nyni nevim jak se zachovat, aby z toho byl co nejmensi postih. Je mozne rici, ze uz nechci situaci dale prosetrovat bez udani pachatele nebo i kdyz priznam, ze vim, ze to byl muj pritel a ze si s nim vse vyresim sama nebude mit zadny postih, drive nez ho vypatraji? Dekuji.

Předmět Autor Datum
No vysvětlit na Policii to bude nutné,aby dál nepátrali.Stačí pak říct,že trestní oznámení sama podá…
Karel04 29.03.2017 11:21
Karel04
Ses zbláznila ?? Přítel tě okrádá a ty ještě chceš co nejmenší postih. Vtipy o blondýnách nejsou vti…
kozakl 29.03.2017 15:18
kozakl
Běž na policii a požádej o zastavení vyšetřování případu s odkazem na osobu blízkou - řekni jim, že…
Prasak 29.03.2017 20:10
Prasak
V tomhle má Prasak pravdu,zvaž toho přítele.Protože Tě určitě bude okrádat a omezovat dál nebo Ti po… poslední
Karel04 30.03.2017 08:49
Karel04

No vysvětlit na Policii to bude nutné,aby dál nepátrali.Stačí pak říct,že trestní oznámení sama podávat nebudete.Ovšem jestli jeho sami obviní z nějakého podvodu a zneužití cizích platebních prostředků,nebo jak se to přesně nazývá,to Vám asi řeknou taky jen tam.Možná by šlo říct,že jste mu heslo k účtu a PIN ke kartě sama poskytla kdysi na nějakou platbu nebo výběr,takže se tam násilím nenaboural.Jen jste nepředpokládala,že to někdy sám použije znova.Asi si ho předvolají znova.Tak jen aby to tam pak nehodil všechno na Vás,raději si pak vyžádejte nějaký protokol o výsledcích šetření.

Běž na policii a požádej o zastavení vyšetřování případu s odkazem na osobu blízkou - řekni jim, že víš, kdo to byl, ale jelikož je to osoba blízká, nemusíš jim to říkat, kdo to byl.
V každým případě zvaž další životní cestu s tím "přítelem". Skutečný přítel by tě o peníze požádal, lépe poprosil, nejlépe by žádný nechtěl.

V tomhle má Prasak pravdu,zvaž toho přítele.Protože Tě určitě bude okrádat a omezovat dál nebo Ti později úplně zabere účet a tím Tě bude držet v hrsti,abys mu nemohla nikam utéct.Chceš to tak po celý život?Opravdový přítel spíš něco dává,aby té své udělal radost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru