Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Narážky

Logicky, vlastné deti a ostatné im blízke osoby v II. a III. rade môžu majitelia (prarodičia) bez milosti na hodinu vyraziť na ulicu s výmenou veškerých zámkových vložiek za svoje v prípade, ak neexistuje žiadna písomná zmluva, meritórny rozsudok o užívaní (aj ten platí iba desať rokov od jeho vykonateľnosti) či RIXXX-čka formou notárskej zápisnice alebo zápis v LV.

Trvalý pobyt zapísaný ohlasovňou vyznačený v občianskom preukaze má iba evidenčný charakter, neviaže sa na žiadne právne povinnosti k nehnuteľnosti.

Teda zostáva jediné, držať hubu a krok.

Platby, účtenky za údržbu, môžu slúžiť iba ako podporný prostriedok súdu pri určovaní užívania v prípade, ak by podali žalobu proti prarodičom-vlastníkovi.

Otáznej je, či by sa dožili a nepomreli všetci účastníci sporového konania prirodzenou smrťou na staré kolená, než by ľudovodemokratická talármafia rozhodla. Beztak nehnuteľnosť niekto časom zdedí (ak ju majitelia počas života nepredajú alebo nedarujú tretej osobe), pričom dedič sa už postará o chatrč, ak niekomu medzičasom nespadne na hlavu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny