Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace automobilu na splátky v AAA auto při vzniklé závadě

Dobrý večer, prosím o radu ohledně reklamace v AAA auto. Automobil ( Škoda Yeti 1.8 TSI r.v. 2009) koupil můj otec asi před 2-3 měsíci a zjistili závadu díky které teď auto už měsíc neužívá a řešíme přes reklamační oddělení opravu která činní cca 40 000 kč přes doporučený servis od AAA jinak ve škoda auto vyčíslili škodu na 80 000 -100 000 kč . auto má otec na splátky a pojištěné na 2 hvězdy u carlife a uvěr od ESSOX. Pojišťovna mu schválila 17 864 Kč na opravu tak se chci zeptat jaké jsou práva a možnosti otce v reklamaci protože auto které stojí cca 260 000 kč a celkově zaplatí otec cca 420 000 kč aby po měsíci jeho užívání platit cca 40 000 kč za opravu a to nejsou celkové náklady co už platil (9x cca 300kč za kupování oleje) mi přijde jako naprostá s prominutím prasárna a podvod protože sám technik mi po tel. řekl že ví že s těmito typy motorů jsou problémy tak že museli vědět co otci prodávají. Pro další info jsem schopen zaslat naskenované veškeré dokumenty (smlouvy a papíry z diagnostiky a servisu)
Děkuji za brzkou odpověď.
S pozdravem Václav Dobiáš

Předmět Autor Datum
Přečti si stížnosti zde, může to posloužit jako návod proč jít za advokátem, sám bez advokáta to nev… nový
TNT 08.10.2017 10:52
TNT
pokial sa vada objaví do pol roka,je to podla cz zákona vada,ktorá sa vyskytla už pri kúpe a pokial… poslední
audax 09.10.2017 03:33
audax

Přečti si stížnosti zde, může to posloužit jako návod proč jít za advokátem, sám bez advokáta to nevyreklamuješ.

Ta firma praktikuje činnosti, které mají od reklamace lidi odradit, smlouvy už mají tak nastavené, aby reklamace byla složitější a nebo ji vůbec neumožní za situace, že se přebírá vrak ve smlouvě to je uvedeno, ale zákazník si smlouvu nepřečte, nezkontroluje další později dodané přílohy ke stavu auta a podepíše, protože je z celodenního kolotoče kolem auta pozdě večer už unaven.

https://www.vasestiznosti.cz/spolecnost-349/aaa-auto-international-a-s

pokial sa vada objaví do pol roka,je to podla cz zákona vada,ktorá sa vyskytla už pri kúpe a pokial sa jedná o vadu,ktorá bráni riadnemu užívaniu zakúpenej veci,je to za určitých okolností dôvod na odstúpenie od kúpnej zmluvy,pozor na jednu záludnosť pri bazárovom tovare,pokial si necháte vadu opraviť,strácate nárok na finančné odškodnenie,takže doporučujem konzultovať s právnikom,ktorý poradí konkrétne a ktorý možno bude radiť nechať si vypracovať súdnoznalecký posudok etc.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru