Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace překročila limit 30 dní

Zdravím, reklamace sluchátek trvala déle než měsíc a napsali mi teprve dnes, že reklamace se nepřijímá a vracejí mi peníze. Neinformovali mě, prostě nic. Maximální čekající doba je měsíc, čekal jsem déle. Nemám rád jejich přístup, protože např. minule jsem si kupoval PowerBanku a potřeboval jsem ji nabitoz, přesvědčili mě, že je nabitá. Nebyla. Není to poprvé co se mi nelíbí jejich přístup. Chtěl jsem se zeptat, co můžu dělat, když jsem čekal déle než měsíc. Ano, reklamaci nepřijmuli a vracejí mi peníze, nechci to nechat jen tak, takže chci poprosit o radu, co jim můžu "říct" nebo na co mám nárok. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vracejí ti peníze, co chceš řešit? Vezmi prachy a kup si něco jinýho. nový
Prasak 25.10.2017 19:50
Prasak
Na co máš nárok?Po přijetí peněz na nic,nebo čekáš ještě pokornou omluvu za čekání?Nebo můžeš přijet… nový
Karel04 25.10.2017 23:46
Karel04
AsiVám sdělili něco jiného, nežli zde popisujete. Reklamaci Vám určitě přijali, páč píšete, že tam s… poslední
milan.cukrar 26.10.2017 06:10
milan.cukrar

Na co máš nárok?Po přijetí peněz na nic,nebo čekáš ještě pokornou omluvu za čekání?Nebo můžeš přijetí peněz odmítnout a zkusit se soudit,po pár letech třeba stejnou částku vysoudíš taky a navíc pocit vítězství k tomu.Jen si od toho odečti pár tisíc za náklady soudního řízení a právníka.
Příště prostě nakupuj jinde,kde si nedovolí nerozbalit novou powerbanku a sami ji nabít,když to zákazník sám nezvládne.

AsiVám sdělili něco jiného, nežli zde popisujete. Reklamaci Vám určitě přijali, páč píšete, že tam sluchátka byla více jak 30 dnů. To že Vám vrací peníze, znamená, že reklamaci uznali. Máte ještě nátok na úhradu nutných nákladů, spojených s reklamací. Kdo to umí, dostane z prodejny další prachy. Obávám se, že Vy na to nemáte znalosti, abyste s nimi bojoval o náklady. Vezměte peníze, kupujte jinde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru