Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Predvolanie svedka

So svedka sa v cuku-letu staneš obvineným priamo na PZ ČR, ani okom nemihneš, prípadne skončíš vo väzbe, až ti sánka padne na podlahu.

Ak predvolanie zaslané poštou DVR alebo doručené osobne, neobsahovalo náležitosti s opisom udalostí za akým účelom si predvolávaný debilným fízlom, v tom prípade sa s kľudom obráť na dozorného "štátneho zástupcu" (prokurátora) , aby preskúmal spis, prípadne kompletný spis odňal vyšetrovateľovi s tým, že žiadaš ako predvolávaná osoba, aby ti boli jasne a zrozumiteľné deklarované dôvody (kauzálny nexus) výsluchu.

Konkrétne:
Či si v procesnom postavení svedka, obvineného alebo páchateľa. Tiež žiadaš uviesť dozorným prokurátorom (v CR štátny zástupca) príslušné paragrafové znenie skutkovej podstaty. "Vo co gou", ty vole. Trestný skutok, priestupok, apod.

Ak si svedok, prípadne v inom procesnom postavení, požaduj tiež, aké listinné dôkazy, verejné listiny si máš pripraviť okrem občianskeho preukazu.

Totižto fízli sa tvária, ako bohovia na Olympe, chránená zver, pritom spomenutá spodina hnoja si neuvedomuje, že sú platení z daní poplatníkov a majú slúžiť v zmysle zákona, len nie šikanovať občanov nejakými zdrapmi flajstrami, "ako sa babe zachcelo". Presne po vzore eštébáckej, boľševicko-mafiánskej lúzy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny