Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podvod u t-***ile

Rada pro příště: používat kredit, tam podobné podvody nehrozí (jediné nebezpečí je nevýhodný počáteční tarif třeba u Předpladenky a samoobnovující se balíčky)

U vodafonu jsou to asi stejní sígři. Jednak zaplacené peníze neradi vrací (radši nechají jako přeplatek). Když mi přišlo vyúčtování vyšší ,které odpovídadlo, jako jako kdybych měl aktivovaný i internet v měsíci, kdy už jsem ho dávno neměl, až po 2. návštěvě se to pohnulo správným směrem, celé to trvalo asi přes měsíc, než přišlo opravné vyúčtování, šlo o pětistovku.
Postup:

1. Nejdřív chtějí vědět číslo zákazníka, aby věděli, co se řeší a byc věděli, jak se ho pokusit obalamutit
2. Pak se snaží lhát, že vyúčtování je vlastně správně, například, že ta částka je za předminulý měsíc, přitom, argumentace je naprostý nesmysl.
3. Pak když je člověk opraví a logicky dokáže, že když už měl vyúčtování vystavené správně na minulý měsíc a že si to ještě před koncem vypl, že další měsíc je vyúčtovaný neopravávněně, protože to vůbec aktivní neměl jsem, a že je to i logu "změn", kdy jsem si co vypl před koncem období, se svolí, "že to pošlou na reklamační", že by měla přijít oprava za pár dní.
4. Ale nechají to hnít
5. Přijdu podruhé, že už je to měsíc, a nic se nestalo, holka co to řeší se radí skolegou a šeptem se ho ptá "a tys to tam zadával"? Naštěstí není nutné znova popisovat problém
6. Pak zázračně přijde po 3 dnechSMS, žže byla zadána reklamace a že se projeví v příštím vyúčtování, nakonec neoprávněněně účtovaný měsíc smažou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny