Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Testy na THC na střední škole

Dobrý den,
můj kamarád byl ve škole obviněn z užívání marihuany. Pozvala si ho na kobereček naše výchovná poradkyně a řekla mu, že si musí zařídit krevní testy u určité doktorky. Ta mu sdělila, že dělá pouze testy na moč za 800,-. Paní učitelka ho tedy poslala do krajské nemocnice, ale neměl s sebou tolik peněz na krevní testy. Nakonec mu udělal testy na moč lékař nedaleko školy, výsledky ještě nepřišly. Jedná se hlavně o to, kdo by ty testy měl platit a celý postup paní vychovatelky se nám zdá poněkud podezřelý... Předem děkuji za odpověď!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobré odpoledne, moc děkuji za vaše odpovědi. Nynější situace je taková, že jednak výsledky jsou neg… nový
stepanm99 27.02.2018 15:13
stepanm99
I učitelé bývají ješitní, zvláště, pokud je "vyškolí" žák. nový
Prasak 27.02.2018 18:32
Prasak
To bych se vztekl. nový
Rainy 28.02.2018 10:20
Rainy
Pošli na dotyčnú úču v obrátenom garde fízlov s testerom, že máš podozrenie na užitie toxických a om… nový
Nuda 28.02.2018 13:25
Nuda
vieš že týmto priamo naplňuješ podmienky spáchania troch trestných činov ? poslední
audax 01.03.2018 17:06
audax

Dobré odpoledne,
moc děkuji za vaše odpovědi. Nynější situace je taková, že jednak výsledky jsou negativní a navíc zvolený postup byl i v rozporu se školním řádem, kde je výslovně napsáno, že na laboratorní testy si žák jde až po tom, co považuje školní testy za nedůvěryhodné nebo s jejich výsledky nesouhlasí. Když nás paní výchovná poradkyně vyučovala, tak jsem se zeptal, proč ve škole testy neproběhly. Odpovědí bylo, že žák sám deklaroval, že je pod vlivem (když šel totiž k tabuli, tak se přeřekl a místo "...mě se to vykouřilo z hlavy..."...řekl "já jsem to, vykouřenej..." načež se okamžitě omluvil, že se přeřekl, ale už mu to nepomohlo). Následně jsem argumentoval tím, že ve školním řádu je rovněž napsáno, že žák pod vlivem návykových látek se nemůže účastnit vyučování a škola se o něj postará do příjezdu rodičů nebo policie. Paní učitelka mi dala za pravdu a začala hovořit něco o tom, jak se žák zachoval k učiteli (myslela ten incident, ne mne), takže najednou se o nějaké drogy vůbec nejednalo... Druhý den pak do školy žák přinesl negativní výsledky. A výchovné opatření mu zůstává... Ještě bych to chtěl prodiskutovat s panem ředitelem, který údajně všechno ví.

Pošli na dotyčnú úču v obrátenom garde fízlov s testerom, že máš podozrenie na užitie toxických a omamných látok v pracovnej dobe. Sprav oznámenie na PZ ČR opakovane, však ju sranda prejde. Niekedy zaberie sofistikované našitie určitej dávky do osobných vecí, vozidla, apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru