Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem řidič ve městě odhodil cigáro z auta. Kam nahlásit (přestupek / skládky / znečištění a výtržnictví)?

Nestačí ani natočiť vodiča s jeho ŠPZ (EČ) vozidla, lebo ťa dotyčný zažaluje za neoprávnené zverejnenie osobných údajov kamerovým záznamom na ktorý nedal súhlas nielen on, ani nedal súhlas v rozhodnutí vecne príslušný súd. Prípadne tebou poškodený občan podá tr.oznámenia na teba za tr.zločiny Ohováranie a Krivé obvinenie. Nemáš právomoci polície ničo natáčať a zverejňovať zábery bez súhlasu fyzickej osoby a jej majetku.

Jedine, ak by viac, ako tri nestranné osoby (nesmú si byť navzájom blízke) svojou výpoveďou do zápisnice pred kompetentnou úradnou osobou, potvrdili skutok s "ohorkom", presne uviedli do zápisnice sled a opis udalostí, konkrétne miesto, polohu na centimeter, čas, tj. deň, hodinu, minútu a sekundu, kedy sa skutok "s ohorkom", stal.

V tom prípade by zasadol orgán najvyšší, ľudovodemokratický senát v maximálnom počte živých duší, k spravodlivému verdiktu podľa explicitnej litery účinného zákona.

Beda-prebeda, ak by sa po viac rokoch zopakované výpovede pred senátom v detailoch rozchádzali v nepresnostiach uvedených v prvotnej zápisnici, majú po chlebe aj svedkovia, lebo sú nedôveryhodní, zmanipulovaní, apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny