Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem řidič ve městě odhodil cigáro z auta. Kam nahlásit (přestupek / skládky / znečištění a výtržnictví)?

Viděl jsem jak řidič konkrétního auto s konkrétní značkou na konkrétním místě v konrétní čas odhodil cigaretu z okna ,která dopadla na silnici, aniž by ji po sobě sebral ; jel dál.

Kam to mám nahlásit? O jaký jde přestupek ? Výtržnictví, skládka, nebo něco s vyhláškou města(udržování pořádku)? Má nějaká vliv, pokud řidič nebude místní, ale z jiného města?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Udat bys ho nemohl,ale hlásit se to musí!:-D Jen jestli se podařilo ten vajgl hned zajistit,aby ho n…
Karel04 04.04.2018 21:44
Karel04
ještě bych do postupu vsunul takovou radu na opatrnost. Byl-li vyhozený vajgl joint z trávy,tak hroz…
kozakl 05.04.2018 07:42
kozakl
To máš pravdu,navíc hrozí trestní stíhání řidiče za šíření omamných látek,protože toho jointa mohl n… poslední
Karel04 05.04.2018 10:54
Karel04

Udat bys ho nemohl,ale hlásit se to musí!:-D
Jen jestli se podařilo ten vajgl hned zajistit,aby ho nepřejelo a nezničilo nějaké další auto.To by pak vyšetřovací tým nemohl vše důkladně prověřit a vyšetřit,aby mohl pak ihned vyslat zásahové komando na zadržení pachatele.Hrozí totiž reálné nebezpečí,že by svůj čin mohl kdekoliv opakovat.

odhodil cigaretu z okna ,která dopadla na silnici, aniž by ji po sobě sebral ; jel dál.

Takže správný postup:vyhodit cigaretu z okna,bezpečně ihned zastavit vozidlo,zapnout varovná světla,označit výstražným trojúhelníkem a jít ten nedopalek sebrat.Pak nehrozí ani to nebezpečí zakládání nepovolené skládky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru