Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Budu platit právníka, případně soud?

Dobrý den.. je mi 20 let a muj měsiční přijem je 10 233... invalidní duchod 3 stupně.... potřebuju ted řešit něco s pravnikem protože nějaka seznamka jenjednanoc.cz po mě vymaha 125 EURo... za nějaky muj VIP učet.... no, jsem psychicky nemocny a byl jsem na tom tak špatně že nemoc jednala za mě, kvuli čemuž jsem byl u soudu za nebezpečne vyhrožovai, a jelikož jsem neplatil ani soud, ani pravnika nic, tak mě zajima zda ted budu platit pravnika připadně soud když budu řešit to že po mě chcou ty penize, ale ja si nejsem vědom toho že jsem si nějaky takovy učet tam založil... když jsem byl na te psychiatrii, tak se mi stalo že jsem po zakroku, den po něm hledal s maminkou kreditni kartu a ta byla hozena mezi věcmi, přitom ja ji VŽDY mam v peněžence a v bezpeči... tak by to mělo si myslim byt.-... jenže tenkrat v te nemocnici pasoval 1 kliček od skřínky k několika skřinkam jak pacienti zjistili a pak se to dostalo až k sestřičkam a zamky vyměnili.... nevim zda jsem si ten učet nevědomky založil, zaplatil VIP a nebo zda někdo zneužil me udaje, platebni kartu a vše možne... měl jsem tam taky mobil, neuzamčeny. považoval jsem tu skřinku za bezpečnou. z učtu, mi chodili co pul roku penize na nějake DYAG premium... nevěděl jsem co to je tak jsem kontaktoval svou banku a nechal jsem si zablokovat platebni kartu a nechal jsem si vydat novou.... nevite co ted? datum do kdy jsem to měl zaplatit skončilo před skoro 2 měsici, chodilo mi to na email ktery vpodstatě nepouživam... je možne že jsem na mobile tenkrat byl přihlašen k tomuto emailu... jestli mi přijde ještě něco, budu platit advokata? připadně soud??? na internetu piše hodně lidi to stejne, že jim chodi takove vyhružne zpravy a že žadaji penize... ja jsem se nepokoušel vypovědět smlouvu, protože jsem nevěděl že tam nějaky učet mam... ostatni to zkoušeli ale nikdo jim neodpověděl ani na email, a na fax to pry doručit nešlo. tak ja nevim. potřebuju radu. DIKY

Předmět Autor Datum
Oslobodenie od súdnych poplatkov s pridelením bezplatného advokáta z Centra právnej pomoci definuje… nový
ahasver.chamachir 14.08.2018 20:09
ahasver.chamachir
ja tomu nerozumim :/ mamka a tatka maji dohromady zhruba 30tisic měsičně. ja těch 10 nový
Patys255 14.08.2018 20:30
Patys255
Nepotřebuješ ani právníka, ani soud. Stačí ignorovat emaily té "seznamky". Pokud bude nařízeno soudn… nový
Araneus84 15.08.2018 09:47
Araneus84
pokud dojde na soud, tak snad to tak bude... s maminkou jsme se rozhodli že pokud ještě něco takoveh… nový
Patys255 15.08.2018 17:34
Patys255
Právníci sú pakáž nenežrancov, ak im nedáš na dosku platbu, nečakaj relevantné právne rady lebo ťa n… poslední
Nuda 16.08.2018 10:53
Nuda

Oslobodenie od súdnych poplatkov s pridelením bezplatného advokáta z Centra právnej pomoci definuje zákon podľa majetku a podľa minimálnej výšky životného minima (mzdy, dôchodku) v spoločnej domácnosti.

Ak existuje v CZ takáto možnosť so službou bezplatného právneho zástupcu v prípadne splnenia zákonných podmienok, obráť sa osobne na takéto služby.

Musíš sa dostaviť výhradne osobne s dokladmi a spismi do Centra, lebo spíšeš zmluvu, v.r. podpisom stvrdíš zastupovani tvojej nemajetnej osoby žijúcej z jediného príjmu pod hranicou zákonom stanoveného životného minima. (ak ste v jednej domácnosti dvaja či viacerí s nejakými príjmami, tiež musí byť vyplácaný súčet na hranici minima v prepočte na jednu osobu).

To by ti mali poradiť na miestne a vecne príslušnom súde alebo písomne na silovom rezorte Ministerstva spravodlivosti ČR.

Nepotřebuješ ani právníka, ani soud. Stačí ignorovat emaily té "seznamky". Pokud bude nařízeno soudní jednání (o čemž dost pochybuji), stačí když tam přijdeš bez právníka, a oznámíš jim, že si nejseš vědom žádného zřízení účtu z tvé strany, nejseš si vědom ani jeho využívání (pokud nějaké bylo), klidně navrch můžeš přihodit tu historku o skříňkách v nemocnici a na závěr, když už bys byl u toho soudu, chtěj úhradu těch neoprávněně odejitých plateb k nimž si nedal žádný souhlas a jednalo se o zneužití platební karty třetí osobou.

pokud dojde na soud, tak snad to tak bude... s maminkou jsme se rozhodli že pokud ještě něco takoveho přijde tak pujdeme za pravnikem... vubec jsem to nevyužival... ani jsem nevěděl že něco takoveho mam zaregistrovane. předpokladam že jsem si to založil a zaplatil to VIP členství, ale nevim o tom nic... ono když jsem byl v těch nejtěžších fázích me schizofrenie, tak ta nemoc mi sebrala myšleni a jednala za mě. to mohou potvrdit lekaři a jejich záznamy.

Právníci sú pakáž nenežrancov, ak im nedáš na dosku platbu, nečakaj relevantné právne rady lebo ťa nezastupujú na základe plnej moci v budúcom spore. To je jedno pred akou štátnou inštitúciou. Ani pri platenom právnikovi v zastupovaní si nemusíš byť istý úspechom.

Jednu vec ti poradím.

Ak nepoužívaš na nete autorizovaný prístup (ZEP) ku komunikácii, tebou zaheslovaný modem, vlastné PC so zaheslovaným operačným systémom, pripojenie na providera nie je hlásené na tvoje r.č. a nacionálie, žiješ v spoločnej domácnosti s viacerými osobami, ktoré majú kedykoľvek počas 24-hodín prístup k mašine a modemu, máš každý prípadný spor pred akýkoľvek súdom vopred vyhratý.

Tvoje nacionálie si mohol ktokoľvek, aj tretia, cudzia osoba (sused, hacker, opilec zo šenku), odchytiť po nezabezpečenej sieti, odoslať komunikáciou bez tvojho vedomia.

Ideme do detailov v oblasti práva.

Nech opozičná protistrana tebe (konkrétne len tebe) dokáže vinu, že si mal úmysel, že si o niečom takomto vedel, že si dal súhlas inej osobe, apod. Musí mať samozrejme doložený znalecký posudok znalca z odboru evidovaného Ministerstvom spravodlivosti ČR, ak by žiadal vyriešenie sporu pred kompetentnou inštitúciou.

V prípade digitálnych sieti to nejde len tak jednoducho, JPP jedna pavlačová pani povedala, že si za komunikáciou stál akurát ty, osobne. Vinu (zavinenie) treba dokázať. (Samozrejme ty sa nemusíš dopredu vyviňovať, preukazovať svoje tromfy, svoju nevinu, ako to bolo za boľševika).

Ak by aj žalobca predmetné veci dokázal v tvoj neprospech, potom až na samotný záver vytiahni kartu (žolíka) so svojim zdravotným stavom. Tu ich následne odrovnáš načisto, ako čerešnička na torte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru