Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodlužování soudu dlužníkem

Dobrý den,
Již 3 roky se s jedním nejmenovaným nevlastním otcem soudím o odcizený sirotčí důchod v hodnotě 50 tisíc, Bohužel, jelikož už u soudu nefiguruji (podal jsem svoji výpověď a teď jde jen o dokazování dlužníka), nemám tušení jak bych mohl vyřešit tento problém.

Po celé tyto 3 roky dlužník soud odročuje vždy na jiné datum (zhruba po dvou měsících), vždy si vymyslí,že v ten určitý den něco má (např. že se musí starat o dítě,což nemusí,nebo že jde k doktorovi atd.) a soud je odročen, no a takto už se to protahuje až moc dlouho. Když jsem volal na poradnu lokálního soudu tak mi řekli že s tím nic dělat nejde,ale jinde jsem se zase dočetl že lze podat stížnost ohledně prodlužování soudního řízení.
Jelikož jsem ještě student a přežívám z sirotčího,tak nemám moc financí na zaplacení advokáta jenž jsou zde v této oblasti dost drazí.

Druhá věc ohledně tohoto je že tato nejmenovaná osoba má hromady dluhů,exekucí a jaksi si na něj nikdo nemůže "došlápnout", všechen majetek má prakticky exekutory zabaven, a svoje dítě stále použivá jako takový ochranný štít proti jakémukoliv zlu jako vězení atd. takže se bojím, že i když soud vyhraji tak mi peníze stejně neuhradí. Nevíte prosím co by se dalo udělat? Děkuji za rady.

Přeji hezký den.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokiaľ nie je zákonom ustanovené inak, opozičná strana využíva všetky zákonné, dovolené prostriedky… poslední
Nuda 01.09.2018 04:17
Nuda

Pokiaľ nie je zákonom ustanovené inak, opozičná strana využíva všetky zákonné, dovolené prostriedky a možnosti k prieťahom v súdnom konaní.

Jedine talármafián sudca môže využiť sankcie v zmysle súdneho poriadku ak sa žalovaný riadne neospravedlní pri neúčasti na vytýčenom pojednávaní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru