Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nepřevedené vozidlo - nový majitel nekomunikuje

Zmluva je platná, pravda, ak boli nacionálie a identifikačné údaje kupujúceho verifikované náležitými dokladmi z tvojej strany a boli dáta kupujúceho taxatívne uvedené v zmluve v zmysle Obč.zákonníka. Teda ak bola osoba kupujúceho fyzicky reálnym občanom, nie iba podvodníkom s falošnými, fikciou spracovanými údajmi.

Zmluva nevyžaduje náležitosti akým je ošetrenie zmluvy pred úradnou osobou stvrdené v.r. podpisom oboch účastníkov.
-----------------------------------------------------------------------
Máš smolu ak kupujúci nepreviedol vec na seba, lebo ako predávajúci si povinný osobne, fyzicky, navštíviť pri prepise príslušné oddelenie PZ SR za účelom prepisu s ostatnými zmenami v technickom preukaze.

K tomuto úkonu tvoja Zmluva nestačí i keď neodporuje zákonu, zmluva je platná.

Zmluva je síce platná, ale je nulitná s jej nevymožiteľnosťou v prípade plnenia. Negotium nullum ex lege.

K zmluve bolo nutné pripnúť, tiež zároveň do zmluvy zakomponovať odsek s prílohami, ktorým by si na základe špecifického plnomocenstva overené úradnou osobou s podpisom oboch zmluvných strán, poveril k prepisu a prevodu vozidla na osobu kupujúceho v zmluvne stanovenej lehote.

V tom prípade by sa dala vec riešiť medzinárodnou súdnou cestou skrze-va dvoch eštébákmi rozkradnutých, boľševikmi vytunelovaných republík, SR a ČR.

Zľatí komunisti, mľiečko, chľebík boľo dostať v ľacných obchodoch, aj byty rozdávali boľševici svojim eštébákom a udavačom zadarmo, aj záporná daň z obratu bola.....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny