Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prenajatie bytu rodine s deťmi

Dobrý deň

Chcem sa informovať o prenájme bytu osobám s deťmi.
Nový zákon o prenájmoch bytov platný asi 4 roky dáva isté možnosti a záruky prenajímateľovi v prípade potreby uvoľnenia bytu a ukončenia nájmu. Je tak aj v prípade nájomníkov s deťmi? Prípadne rieši ukončenie nájmu po uplynutí výpovednej lehoty a uvoľnenie bytu tak, aby bolo ukončenie nájmu nájomníkom aj s deťmi bezproblémové?
Ďakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud si můžete vybírat, tak rozumnější je byt rodině s dětmi nepronajmout NEBO trvat na zaplacení k… nový
Araneus84 30.11.2018 14:37
Araneus84
dookola, ako u magorov. Zmluva s parchantami, ZŤP geriatrami, mimozemšťanmi je v zmysle O.z. uzatvo… poslední
Nuda 01.12.2018 00:07
Nuda

dookola, ako u magorov.

Zmluva s parchantami, ZŤP geriatrami, mimozemšťanmi je v zmysle O.z. uzatvorená na dobu určitú platná presne ku dňu, hodiny, minúty a sec. do doby jej vypršania.

Podmienky vypratania, aj brutálnym násilím smerom na verejné priestory, sú taxatívne uvedené v zmluve pri podpise pred úradnou osobou. Je jedno, či je nájomca neplatič, alebo má prenajímateľ nového nájomcu v merku.

Osobne pri podpise nájomnej zmluvy dávam obratom pred notárom podpísať nájomcovi podľa podľa § 710 ods. 1) O.z., Dohodu o skončení nájmu bytu, kde elegantne uvediem do špiku morku kostí, rozpísané do nervov, ako vyletí v konkrétnu hodinu nájomca na ulicu bez náhrady na jeho škode aj s jeho pachšametmi či napelešnými parchantami z prenajatých priestoroch.

Letia, ako špinavé prádlo, ak slušne, v lehote podľa zmluvy (§§ 663; 685 a nasl. OZ, zákona č. 116/90 Zb. č. 182/93 Z.z., "o nájme bytu"), nezaplatili vopred sumu z dojedeného nájomného podľa uzatvorených podmienok priamo v nájomnej zmluve. Tj. aspoň tri dni vopred. Zmluva a Dohoda sa znovu vystaví od základu nová, stvrdená pred notárom.

Sú spokojní nájomníci, ktorí vyplatia keš nájomné na rok napred, ale sú špekulanti, s ktorými zametiem celé mesto, ak mali v úmysle neplatiť po lehote, zamkli byt, volali na mňa fízlov. Ani jeden súd som od roku 1990 dodnes neprehral po predložení nepriestrelných zmlúv uzatvorených v kodifikovanom úradnom jazyku, aj v preklade pre cudzokrajného nájomcu, ktorý sa tvári, že nerozumela, nemírten, ja pako, žltý nGong z Pekingu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru