Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace na bazaru

Já osobně bych za tuto cenu očekával cokoliv, dokonce i kdyby bylo napsané že to je funkční. Tohle je zcela adekvátní cena za nefunkční kousek. Nemám představu, jak fyzicky vypadá spínací skříňka do Zetoru ani kolik by stála zaručeně funkční. Samozřejmě jde o to, jakým způsobem nefunkční, jestli vybíral podle fotek, tak byl ale s fyzickým stavem srozumněný.
Že by někdo někoho zažaloval pro 150 korun, no bývaly takové případy takzvaných formulářových žalob pro 30 korun regulačního poplatku a podobných prkotin, ale tomu se nějak učinila přítrž. Pokud to neni nějaký znuděný král stěžovatelů, tak do toho nepůjde (pokud bazoš neposkytuje nějakou právní ochranu), maximálně Vás nechá vyloučit z Bazoše.

Být to za víc peněz, asi by bylo dobré domluvit nějakou slevu, nebo to řešit, při této částce bych mu snad poslal peníze zpět (jak tu někdo radí) a jeho do prkený ohrady (ovšem při vší slušnosti, tedy omluvit se) i tím bazmekem. A pro příště se nějak od toho distancovat, pokud o funkčnosti nic nevíte (pokud víte o nefunkčnosti, tak to rovnou napsat).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny