Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pojistná událost, viník se zákazem řízení.

Dobrý den, mám problém, pán mne dnes 27.1.19 v cca 10hodin dopoledne naboural (vozidlo bylo zaparkované u domu - na veřejné komunikaci (neporušovalo zákon) ) když ujízděl strážníkům městské policie osobním automobilem své manželky(dále oa).
Pán má údajně podmínku a zákaz řízení (což je vlastně důvod proč ujížděl).

Na místě pachatele zadrželi, vyčkali na státní policie která odvezla pachatele - vozidlo má údajně pojištěné u pojišťovny direct.
Mé vozidlo Peugeot 508 2014(dále "vozidlo") je pojištěno u české podnikatelské pojišťovny (dále čpp) včetně havarijního pojištění jako vozidlo taxislužby - můj aktuálně hlavní a vlastně jedinný zdroj příjmu.
Policisté z dopravního oddělení nehodu nafotili a dále mi oznámili že mi pošlou veškeré informace na email který jsem jim sdělil - email zatím nikde.

Po kontaktování mé pojišťovny (čpp) mi bylo sděleno že mám kontaktovat pojišťovnu viníka (direct) - bohužel pracují jen v pracovní dny.

Zítra se pokusím kontaktovat policii čr ohledně této záležitosti kde váznou nějaké doklady k nehodě.

Otázka zní, jak dostat co nejrychleji finance ? (měl jsem na začátku roku vysoké výdaje (pojištění za vozidlo, náklady na stěhování do jiného bytu, oprava vozidla)
Jak uplatňovat ušlý zisk ? - v případě že mohu doložit příjem dle taxametru, za jaké období(zpětně logicky)
Mohu uplatňovat něco dalšího mimo částky na opravu vozu (cca 150-200tisíc kč>poškozené dveře přední i zadní, práh i blatník - na pravé straně obě alu kola + 1x pneu) a ušlého zisku ?
Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny