Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozchod a být v mém OV

Pokiaľ si ideálnym vlastníkom 1/1-ny z celku nehnuteľnosti zapísaný v LV a po rozvode nemáš s tvojou exmanželkou uzatvorenú právnu zmluvu o nájme, užívaní bytu, notársku zápisnicu RI, vecné bremeno zapísané v LV o užívaní bytu polovičkou, s kľudným svedomím bez porušenia zákona môžeš po rozvode de facto a de jure cudziu ženskú vyraziť na ulicu bez náhradného ubytovania s výmenou vložiek v zámku od dverí tvojho bytu s príslušenstvom. (Občiansky preukaz s vyznačením trvalého pobytu na príslušnej ohlasovni tr.pobytov nemá záväzné, právne postavenie k majetkovej podstate, má iba identifikačný charakter)

Potomka, ktorého si splodiťeľ, blízka osoba v I.rade, pokiaľ nie je plnoletý, nemôžeš vyraziť z bytu.

V tomto prípade vyrukuj s jasným, zrozumiteľným, materiálne a imateriálne vykonateľným žalobným protinávrhom (vyjadrením k žalobe) až na pojednávaní priamo na súde, aby manželka s jej vychcaným advokátom nemohla pozmeniť žalobný petit. Aby sa nešprajcovala, moc nevykrúcala, nemudrovala. Ak ťa súd vyzve, aby si doložil listiny a písomné vyjadrenie s upozornením, že na doložené námietky a listiny sa na pojednávaní už nebude prihliadať, pošli svoje vyjadrenie, listiny, protižaloby poštou, I.tr. DVR s doručenkou a s vrátenou na súd, aby súd prijal tvoje vyjadrenie tesne pred pojednávaním (stačí štyri dni). Opozičná strana nebude stačiť reagovať, ale súd bude disponovať s tvojimi listinami, LV, majetkovou podstatou a žalobným protinávrhom v ktorom požaduješ:

- Maloletého do tvojej opatery ubytovaný v tvojej nehnuteľnosti, uveď svoj príjem, zamestnanie,

- Vypratanie bytu exmanželkou v lehote do troch dní po nadobudnutí právoplatnosti rozsudku bez náhrady. (podaj túto súbežnú žalobu o vypratanie, ako bonus),

- Zrušenie trvalého pobytu manželke (žaloba),

- Zrušenie trvalého pobytu vykonáš tiež osobne na ohlasovni trvalých pobytov (u fízlov), kde sa preukážeš LV, obč.preukazom, meritórnym Rozsudkom o rozvode.

- Zároveň podaj s listinami nový žalobný návrh na určenie výšky výživného požadované od exmanželky (S týmto sa lenivý, parazitický, ľudovodemokratický súd nebude chcieť zaoberať na tomto pojednávaní v jednočinnom súbehu, pričom ťa odporučí na iné občiansko-právne pojednávanie o určenie výšky výživného exmanželkou).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny