Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ověřování listin.

K tomu falošnému Občianskemu ma napadlo:

Prenajímam nehnuteľnosti na základe zmluvy. Dostavil sa Ukrajinec, že má záujem. Ukázal mi jeho občiansky, ktorý na prvý pohľad vypadal sfalšovaný, pozmenený lebo mal v občianke štátne občianstvo SR s trvalým pobytom kdesi na Východe Slovenska, pritom s jeho partiou na Slovensku makali na stavbách na čierno (túto skutočnosť som si neskôr overil u svojich chlapov).

Došli sme k notárovi v Pezinku, kde tej zapisovateľke, či koncipientke, drzo predložil Ukrajinec jeho občiansky, ja som predložil k overeniu podpisov svoju zmluvu o nájme na dobu určitú a tiež svoj občiansky, obaja sme zmluvu v dvojitom originále pred osobou z notariátu podpísali, úradníčka opatrila zmluvu šnúrkami prelepenými pečiatkou, ako-že plomba s priložním k zmluve flajstro f;A4 s tiež veľkým štempľom notárskeho úradu, a bolo vybavené. Zapísala si falošný občaňák s údajmi "pravého" Slovenského Ukrajinca jak sviňa cez celý úrad, do tej jej veľkej knihy. Neoverila si na ohlasovni, ústredí, elektronicky, či takýto človek existuje na Slovensku. Pritom občiansky vypadal na prvý pohľad ako trhací kalendár, dokonca nebol zaliaty v plastovom puzdre, obsah bol do plastu iba vsunutý, ochranný plast bol na jednom konci ustrihnutý.

Main Gáát, osobne mi je to jedno, zmluvu mám, zaplatené vopred, nehnuteľnosti nie sú zariadené, sú sakra dobre poistené a ak by sa šprajcoval nájomca, mám po ruke dvoch hrubokrkých (mávajúci pri rozcvičovaní sa 60kg jednorúčkami), ktorí s mojimi 120kg/195cm vykopú nespratníka cez celú ulicu ak mu skončí zmluva alebo poruší podmienky. Ešte dostane preplesk, medzi dvercami nakladačku. Nech volá políciu alebo nech sa ide so mnou súdiť (resp. s mojou s.r.o), ak má nejaký problém.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny