Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dohoda o společné odpovědnosti k ochraně hodnot

Záleží, ako je skoncipovaná zmluva o hmotnej zodpovednosti, ktorú si podpísal.

Záleží, či bola vykonaná kompletná inventarizácia okamžite ku dňu zistenia krádeže. V opačnom prípade je to možný výmysel JPP - pavlačovej drbny.

Ak vec neobjasnenej krádeže spáchanej neznámym páchateľom rieši polícia, je nutné počkať na meritórne uznesenie lebo v opačnom prípade by mohol vzniknúť preceneds v ktorom by si majiteľ mohol takýmto spôsobom krátiť tržby v svoj prospech. Sekeru by sporadicky rozpočítal na triko personálu.

Tiež je nutné objasniť, akým spôsobom vzniklo manko ak disponujete na predajni registračnými pokladňami s presným odvodom dennej tržby, prípadne sa ukradol iba tovar určený k predaju. Tu je viac premenných, ako sa dá brániť pred neoprávnenými zrážkami zo mzdy. Napríklad v obrátenom garde môžete podať kolektívne tr.oznámenie na majiteľa pre krátenie tržby, nezákonné manipulácie s registrčnými kasami, až podaním žaloby na súd "O neoprávnené obohatenie" v prípade, ak by vám neoprávnene strhol financie zo mzdy.

Pozn.: Majiteľ má riadny bordel v tom jeho kačabáre.

Niektorí majitelia týchto verejných výkrmní, výrobní, kde sa pracuje s inkasom v podobe denných tržieb, otvorenými, voľne prístupnými materiálnymi hodnotami, sú poistení proti vzniknutému manku zapríčineného neznámym páchateľom z radov zamestnancov, pokladníčiek a nenechavých zákazníkov. Lenže takéto poistenie si poisťovňa riadne ošetrí technickými, elektronickými a technologickými prostriedkami než vykoná obojstranný právny akt v podobe poistnej zmluvy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny