Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Exekuce

Dobrý den, mám dotaz jak podat na někoho exekuci? Co jsem našel na netu je na mě moc. Jedna se o to, že já blbec poslal peníze předem na jeho účet a on neposlal zboží, nekomunikuje. Jedna se o 4k což je dost peněz, sice to nedosáhlo 5k, ale četl jsem, že u podvodu je jedno jaka to je suma, kde je pravda? A kak postupovat teda? Děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Exekuci může nařídit pouze soud, takže nic, jako že "podáte na někoho exekuci" neexistuje. Pokud vás…
Kurt 15.03.2019 08:27
Kurt
Exekuci nařizuje soud, jak bylo sděleno. Kdysi jsem byl taky "odrbán" nepoctivou ježibabou, kdeco na…
tojezdenek 15.03.2019 08:57
tojezdenek
Děkuju tohle mě nenapadlo, soudy trvaj dlouho, ale ti vymahači fajn nápad, jen jesli se budou zajima…
Pepino 15.03.2019 09:17
Pepino
Ber to, že jsi právě absolvoval kurs proti blbosti a těch 4kKč bylo kursovné. Není to až tak moc, ab…
Yarda 15.03.2019 10:00
Yarda
Jo už sem na pčr byl chcou veškerou konverzaci výpisy z učtu. Teď to dohledavam vytisknu a jdu tam.… poslední
Pepino 15.03.2019 13:06
Pepino

Exekuci nařizuje soud, jak bylo sděleno. Kdysi jsem byl taky "odrbán" nepoctivou ježibabou, kdeco naslibovala a skutek utek. Našel jsem si vymáhací firmu a uzavřel s ní smlouvu, kdy se zavázala, že poplatky si strhne po ukončení případu a půjdou na vrub ježibaby. Měl jsem kliku, že na ježibabu nebyl vyhlášen bankrot a tak zaplatí všechno - i s chlupama. Sice to trvá už pár let, ale penízky se mi pomalu vrací, přitom ježibaba musí zaplatit vymáhací firmu, právníka, soud a nakonec i mne - se jí to dost prodraží.8-)

Ber to, že jsi právě absolvoval kurs proti blbosti a těch 4kKč bylo kursovné. Není to až tak moc, abys to nemohl oželet, na druhé straně je to dost, abys příště, pokud se ti zachce podobný kšeft udělat nabídl platbu z ručky do ručky a že si přijedeš. A pokud to prodejce odmítne, aspoň budeš vědět, na čem jsi.
Máš na toho šmudlu nějaký kontakt? Možná by stálo za to poradit se s těmi co pomáhají a chrání, on je třeba známá firma, má toho na krku vícero a už je možná popotahován.

Jo už sem na pčr byl chcou veškerou konverzaci výpisy z učtu. Teď to dohledavam vytisknu a jdu tam. Btw napsal jsem mu sms, že to dávam na exekuci, volal mi vynadal mi do ukrajiců a vysmál se mi. Jenže já už kontaktoval vymahačskou agenturu jen čekám až se mi ozvou.
¨
"Ber to, že jsi právě absolvoval kurs proti blbosti a těch 4kKč bylo kursovné" - jasně za blbost se platí. ale v té skupině jsem běžně nakupoval hry peníze jsem posílal předem a ani jednou žádny podraz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru