Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Exekuce

Dobrý den, mám dotaz jak podat na někoho exekuci? Co jsem našel na netu je na mě moc. Jedna se o to, že já blbec poslal peníze předem na jeho účet a on neposlal zboží, nekomunikuje. Jedna se o 4k což je dost peněz, sice to nedosáhlo 5k, ale četl jsem, že u podvodu je jedno jaka to je suma, kde je pravda? A kak postupovat teda? Děkuji za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Exekuci nařizuje soud, jak bylo sděleno. Kdysi jsem byl taky "odrbán" nepoctivou ježibabou, kdeco na… nový
tojezdenek 15.03.2019 08:57
tojezdenek
Děkuju tohle mě nenapadlo, soudy trvaj dlouho, ale ti vymahači fajn nápad, jen jesli se budou zajima… nový
Pepino 15.03.2019 09:17
Pepino
Ber to, že jsi právě absolvoval kurs proti blbosti a těch 4kKč bylo kursovné. Není to až tak moc, ab… nový
Yarda 15.03.2019 10:00
Yarda
Jo už sem na pčr byl chcou veškerou konverzaci výpisy z učtu. Teď to dohledavam vytisknu a jdu tam.… poslední
Pepino 15.03.2019 13:06
Pepino

Exekuci nařizuje soud, jak bylo sděleno. Kdysi jsem byl taky "odrbán" nepoctivou ježibabou, kdeco naslibovala a skutek utek. Našel jsem si vymáhací firmu a uzavřel s ní smlouvu, kdy se zavázala, že poplatky si strhne po ukončení případu a půjdou na vrub ježibaby. Měl jsem kliku, že na ježibabu nebyl vyhlášen bankrot a tak zaplatí všechno - i s chlupama. Sice to trvá už pár let, ale penízky se mi pomalu vrací, přitom ježibaba musí zaplatit vymáhací firmu, právníka, soud a nakonec i mne - se jí to dost prodraží.8-)

Ber to, že jsi právě absolvoval kurs proti blbosti a těch 4kKč bylo kursovné. Není to až tak moc, abys to nemohl oželet, na druhé straně je to dost, abys příště, pokud se ti zachce podobný kšeft udělat nabídl platbu z ručky do ručky a že si přijedeš. A pokud to prodejce odmítne, aspoň budeš vědět, na čem jsi.
Máš na toho šmudlu nějaký kontakt? Možná by stálo za to poradit se s těmi co pomáhají a chrání, on je třeba známá firma, má toho na krku vícero a už je možná popotahován.

Jo už sem na pčr byl chcou veškerou konverzaci výpisy z učtu. Teď to dohledavam vytisknu a jdu tam. Btw napsal jsem mu sms, že to dávam na exekuci, volal mi vynadal mi do ukrajiců a vysmál se mi. Jenže já už kontaktoval vymahačskou agenturu jen čekám až se mi ozvou.
¨
"Ber to, že jsi právě absolvoval kurs proti blbosti a těch 4kKč bylo kursovné" - jasně za blbost se platí. ale v té skupině jsem běžně nakupoval hry peníze jsem posílal předem a ani jednou žádny podraz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru