Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vrácení řidičského oprávnění

Zdravím, před pár lety jsem dostal zákaz řízení na 5 let. Po půlce trestu jsem si žádal o upuštění zbytku, bylo mi vyhověno, ale s tím, že mi ho vrátili s 2,5 letou podmínkou. Moje otázka zní, co je to to na podmínku ? To jako znamená, že když mě chytnou např. za pásy tak mi ho zase vemou nebo co smím a nesmím ? Děkuji

Předmět Autor Datum
Pásy, ojazdené gumy, zasvinené okná, technické nedostatky nespadajú do tvojho osobného profilu v prí… nový
Nuda 23.03.2019 20:45
Nuda
Tak za 1. by sem rád poděkoval za odpověd. A za 2. nevím proč musím být nazýván tupcem, ale myslíš ž… nový
Buwol 23.03.2019 21:48
Buwol
Klud, Nuda je miestny debil, si ho tu pestuju... Inak mas pravdu, si v podmienke, za akykolvek pries… nový
Villo27 23.03.2019 21:56
Villo27
Nudo, kdybys jedl prášky na trudomyslnost, tak bys věděl, - že Lihoš Tu Ze-Ma(o)-n chystá volební pr… nový
diagnoza nuda 04.04.2019 21:31
diagnoza nuda
Tupcom, ktorí si nedokážu v 21.storočí prelúskať z vlastnej vôle príslušné verejné zákony sebekriti… nový
Kachlík_jinde 05.04.2019 14:11
Kachlík_jinde
Znamená to, že když v té době spácháš další trestný čin, za který je možné dát zákaz řízení, tak ti… poslední
osobne 02.05.2019 07:04
osobne

Pásy, ojazdené gumy, zasvinené okná, technické nedostatky nespadajú do tvojho osobného profilu v prípade zlyhania v udelenej "podmienke".

Havária s ublížením na zdraví z tvojej viny, škoda na cudzom majetku, nedanie prednosti, nerešpektovanie príkazových a zákazkových značiek, zostatkový chlast je dôvod na odobratie vodičáku z dôvodu porušenia zákona.

Tupcom, ktorí si nedokážu v 21.storočí prelúskať z vlastnej vôle príslušné verejné zákony, by som osobne odobral nielen papiere ku kolobežke, ale aj odňal volebné právo. Eštébák, biely koník Babiš s jeho židovskou gráciou by skončil s ostatnou chazarskou, KGB_MIGMO, zločineckou mafiou boľševických megazlodejov.

Tak za 1. by sem rád poděkoval za odpověd. A za 2. nevím proč musím být nazýván tupcem, ale myslíš že jsem si to nesnažil zjistit sám ? Ano zkoušel, ale nikde sem nevyhledal nic o tomto připadu a už vůbec okolnosti podmínky. Věř nebo ne, ale jsem typ člověka, který prvně pátrá sám a až potom se obrací na pomoc např. v poradnách jako této. Sice nechápu druhou půlku osočení mě jako osoby, že jsem tupec, ale pro mě je zásadní, že jsem se dozvěděl co jsem potřoboval, takže ještě jednou děkuji. A ještě jedna věc, narážíš na to ,že jsem tupec, ale to že budu mít jak uvádíš např. zbytkový alkohol tak mi seberou řidičák a ani ho nemusím mít na podmínku, to stejné jako ublížení na zdraví mým zaviněním ve většině případů. Toto je přesně důvod proč jsem se obrátil na poradnu. Chtěl jsem jen vědět za co by ostatní dostaly "jen" body a mě už vzali znovu papíry.

Klud, Nuda je miestny debil, si ho tu pestuju...
Inak mas pravdu, si v podmienke, za akykolvek priestupok vodicak ide zas do cistiarne. Za zle parkovanie to asi nebude, rychlost a pod. zavisi od policajta ako co posudi a ci mu to bude stat za ten cas co stravi nad papiermi.
Jazdi kludne a bezpecne, budu radi vsetci.

Nudo, kdybys jedl prášky na trudomyslnost, tak bys věděl,
- že Lihoš Tu Ze-Ma(o)-n chystá volební právo POVINNÉ. Jelikož hradní galérka přes Minaře (ten spratek co staví bez stavebího povolení; dokonce až aj do senátu jezdí) úkolují ústavní soudce, tak to vypadá, že se dá čekat další ohýbání ústavy (jako páteře TuZemana)
- Na koloběžku nejsou potřeba papíry

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru