Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Orange faktura

Zdravim, mam taky mensi problem , koncil mi internet v orange ked som ho chcel ist zrusit tak mi ponukli "super akciu " cena za mobilny internet extra 9,95€ pokial u nich zostanem jasne mi to povedala predavacka a v zmluve je jasne uvedene vyska mesacneho poplatku najmenej 9.95 , kdezto prisla prvy faktura, kde uz je uvedena vyska mesacneho poplaplu 17,50 ktora nieje nikde v zmluve uvedena , ano su to drobne ale da sa o to opriet ? Na ich infolinke sa ktomu nevedeli vyjadrit a v pobocke to zrazu musia diskutovat zo sefom .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pri prechode na novy pausal/zmluvu/cenu sa casto stava, ze ti meni aj fakturacne obdobie a tak sa mo…
fleg 16.04.2019 19:04
fleg
Fakturacne obdobie sa nemenilo proste na FA (je v prilohe ) je uplne ina suma nez v zmluve a aku mi…
Viktor2505 17.04.2019 09:49
Viktor2505
Nuž - ak nechápeš výklad zmluvy - to je tvoj problém, v takom prípade by si ani žiadne zmluvy podpis…
yYy 20.04.2019 23:24
yYy
Ono trosku sa ho zastanem...mna ked lanarili do Orange, odkial som s hnevom pred 15 rokmi odisiel ta… poslední
fleg 21.04.2019 09:58
fleg

Pri prechode na novy pausal/zmluvu/cenu sa casto stava, ze ti meni aj fakturacne obdobie a tak sa moze stat, ze mas vo fakture stary a j novy pausal (alikvotne ciastky) a tak je gfaktura vyssia.
Toto by ti mali na infolinke vysvetlit, ak je na fakture uvedena cena 9.95 je to spravne (ak su tam dalsie poplatky je mozne, ze to suvisi dobehom stareho pausalu).
Inak orange su samozrejme trubky, ja som chcel 3 simky na jednu fakturu a trvalo im to mesiac kym to spravili a prva faktura mi prisla na jedno cislo normalne, ostatne dve po 1 eure a dalsia faktura zase jedno normalne a dve cisla 2xmesacny pausal.
Ale vo finale to sedelo.
Neplatit, reklamovat.

Nuž - ak nechápeš výklad zmluvy - to je tvoj problém, v takom prípade by si ani žiadne zmluvy podpisovať NEMAL. Ak nechápeš slovoNAJMENEJ - tak sa môžeš sťažovať hoci aj na lampárni pri štvrtej koľaji. Slovo najmenej znamená, že pod túto sumu (9,95) nepôjdu - je to najnižšia suma, ktorú ti budú účtovať. Je to "dno" poplatku - a môžu (podľa odobratých dát) naúčtovať VIAC.

Ono trosku sa ho zastanem...mna ked lanarili do Orange, odkial som s hnevom pred 15 rokmi odisiel tak mi ponukli neobmedzeny pausal za 15.99....akurat mi az dpdeckar pri predavani zmluv povedal ako im naletel, ze jemu to ponukli tiez a zacali mu chodit 100 eurove faktury.
Finta je v tom, ze to neobmedzenou plati pre 200 cisiel co mne staci, ale jemu nie a tak mu chudakovi chodili obrovske faktury. Mne to ta buchta po telefone tiez nepovedala, za co som bol nastraty. Nastastie ja sa do 200 cisiiel mesacne v pohode zmestim.
Samozrejme je chyba spotrebitela ak si neprecita tu slohovu pracu, ktoru oni nazyvaju zmluvou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru