Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Scelovanie pozemkov ROEP - zahradka

Sceľovanie parciel riadnych vlastníkov nehnuteľností zapísaných katastrom v LV (ktorí sa včas prihlásili k reštitúciám) sa netýka nejakých osadníkov, darmožráčov, parazitov, ktorým "zľatí komunististi" prerozdelili k užívaniu výhradne súkromnú pôdu, boľševickými uzurpátormi ukradnutú pôdu riadnym a zákonným vlastníkom v prospech JRD či iného družstva v podobe CCCP mafie lumpenproletariátu.

Berme to tak, že riadni majitelia by sa po zločineckom, komunistickom puči riadne starali o svoje majetky, obhospodarovali ich, zveľaďovali ich, scudzili, prikupovali podľa ich slobodného vedomia a svedomia, ako by im demokratický zákon dovoľoval nakladať si s týmto ich nedotknuteľným vlastníctvom zakotvené v ústave a príslušných demokratických zákonoch pred 1948 rokom).
--------------------------
Márna snaha záhradkára, ktorý sa poctivo, sľušne staral s celými jeho generáciami blízkych osôb o cudzí majetok. Okopával, sadil kukuričku, zemiačiky, plel spotený s mozoľmi na rukách.

Ak nadobudne parcelu nový majiteľ, pritom dokáže skutočnosť, že je napríklad na jeho parcele nelegálne situované oplotenie, stavby pevne spojené do základom, studne, nelegálne prístupové cesty bez vecného bremena evidované katastrom apod., podá žalobu o vypratanie svojej nehnuteľnosti bez náhrady s nákladmi spojené s odstránením nezákonných stavieb proti súčasným užívateľom s ktorými nemá vlastník žiadne právne zmluvy ani ho neviaže žiadne vecné bremeno či vykonateľné súdne rozhodnutie. Osobne ak by som na komunistickom, ľudovodemokratickom súde neuspel, najmem si buldozér so širokou radlicou a zrovnám svoju poľnohospodársku pôdu do základného stavu merita tak, ako káže litera zákona o poľnohospodárskej, ornej pôde na ktorej sa nesmie nachádzať nelegálne stavenisko, zabetónované oplotenie, ktoré nie je registrovaným zememeračom z odboru zamerané, zakreslené a katastrom evidované.

Samozrejme predpokladám, že sa jedná o parcely v extraviláne, prípadne intraviláne obce zapísané ako roľa, poľnohospodárska pôda. Nejde o stavebné parcely.

Komunisti, eštébáci a ich degenerovaní MIGMO_KGB parchanti majú visieť po kandelábroch, retroaktívne od 1989 so zákazom akéhokoľvek podnikania, zákazom makať v štátnej správe, medzi justičnou talarmafiou, doživotne!!!!

Komunisti, eštébáci a ich parchanti blízkych os§b majú retroaktívnymi zákonmi byť pripravení o majetky, zhabaním ich nakradnutých majetkov, financií, spoločností, živností lebo sa kapitaľizmus prieči ich morálke a boľševickému presvedčeniu.

K pásom, na role, kopať kanále s krompáčmi odetí v čiernych pláštenkách na pravé poludnie, makať s motykami, jediný a správny smer kam s komunistami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny