Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anonymní oznámení přestupku na policii

Tomu sa vraví: Zľatí komunisti, boľo ľepšie, mľiečko, chľebík boľ v ľacných obchodoch, eštébaci rozdávali svojim udavačom byty zadarmo. Až na tých mľadých, neskúsených, americkým pozlátkam osprostených sopľiakov s holými rukami na námestiach v novembri 1989, boľ by tu raj.

Včúl sú donútení magazodeji kvasení vrahmi KGB_MIGMO v CCCP rozkrádať národné hospodárstvo, visiac tak furt na šnúrke od gatí sovietskej mafii zločincov. Inak by nebola nežná neha.

Vlastne Čína nemala v 1993 ani žranicu na lístky, v regáloch bolo prázdno a dnes si ich komunistickí parchanti pred kamerami pália na stole státisíce dolárov, ako povýšeneckí grázli z podnikateľského hniezda vyvolených mafiánov komunistov - ľudovodemokratickej mafie zločineckých vraho. Fejky, čínske copyrajty z blata čínskej ocele utkanej z recykolvaného papiera idú na dračku, tunajšia pakáž prevychovávaných sociaľistických spotrebiteľov veľmo rada kupuje fejky, šmejdy od cigánskej lúzy šmelinárov, priekupníkov, generálnych šmelinárov s.r.o, a.s.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny