Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pro anonymní bonzáky byla dokonce zřízena webová stránka a vzniklo sdružení udavačů, nyní nefunkční.…
karel 30.09.2019 13:15
karel
Tomu sa vraví: Zľatí komunisti, boľo ľepšie, mľiečko, chľebík boľ v ľacných obchodoch, eštébaci rozd… poslední
Nuda 01.10.2019 21:59
Nuda

Tomu sa vraví: Zľatí komunisti, boľo ľepšie, mľiečko, chľebík boľ v ľacných obchodoch, eštébaci rozdávali svojim udavačom byty zadarmo. Až na tých mľadých, neskúsených, americkým pozlátkam osprostených sopľiakov s holými rukami na námestiach v novembri 1989, boľ by tu raj.

Včúl sú donútení magazodeji kvasení vrahmi KGB_MIGMO v CCCP rozkrádať národné hospodárstvo, visiac tak furt na šnúrke od gatí sovietskej mafii zločincov. Inak by nebola nežná neha.

Vlastne Čína nemala v 1993 ani žranicu na lístky, v regáloch bolo prázdno a dnes si ich komunistickí parchanti pred kamerami pália na stole státisíce dolárov, ako povýšeneckí grázli z podnikateľského hniezda vyvolených mafiánov komunistov - ľudovodemokratickej mafie zločineckých vraho. Fejky, čínske copyrajty z blata čínskej ocele utkanej z recykolvaného papiera idú na dračku, tunajšia pakáž prevychovávaných sociaľistických spotrebiteľov veľmo rada kupuje fejky, šmejdy od cigánskej lúzy šmelinárov, priekupníkov, generálnych šmelinárov s.r.o, a.s.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru