Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může revizor zabavit OP?

Akým násilným spôsobom je oprávnený revízor zadržať "slepého pasažéra" na tvári miesta zločinu? Žiadnym. Bolo by to v rozpore s ústavou, obmedzovaním osobnej slobody a spol. zákonov. (Čo ak mám doklad, ale okolnosti mi nedovolili sa preukázať na tvári miesta?).

Nasleduje:
Jedna otočka s kopačkou okolo tyči a ľahne revízor, ako podťatý zmrd v prípade, ak by ma obmedzoval na osobnej slobode v mojej výstupnej stanici.

----------

Je to podobné, ako zadržať potencionálneho zlodeja prichyteného pri krádeži v samoobsluhe. Je nutné zákazníka nežne, sladko zadržať a privolať PZ fízlov.
------------------------------------
Robil som takmer 28 rokov vedúceho v širokospektrálnej, samoobslužnej predajni potravín, ale ani jedna predavačka si netrúfla zadržať zlodeja liehovín, chlastu, 50g kávy za 8.5.-Kč, ak bol prichytený pri krádeži. Neidentifikoval sa, neukázal bundnu s našitými kapsami plných chlastu, ba práve drzo a fyzicky napadal personál predavačiek.

Stačilo pri mojej výške 193cm/110kg, za sebou roky bojového umenia za čias Šebeja a spol., pričom takýto geroj, zlodejský, útočný klient skončil s otrasom gebuli zviazaný v kozelci, za chrbtom zviazaný za ohryzok na krku, nohy a paprče spútané horolezeckým lanom, pričom privolaní fízli namiesto zlodeja riešili mňa, ako zločinca s americkými spôsobmi proti sociaľistickému, prevychovávanému spotrebiteľovi spútanému na zemi v sklade, prehnutý ako luk, aby sa nezadrhol.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny